Великомихайлівська громада

Одеська область, Роздільнянський район

Новини

18 Лютого, 2022 р., 15:28
Цього дня ми тихо промовляємо слова…Гей, пливе кача по Тисині, Пливе кача по Тисині… і разом з нами плачуть сотні тисяч людей… Жителі Великомихайлівської ТГ запалили лампадки й  поклали квіти до стели «Слава Героям України» та хвилиною мовчання вшанували тих, хто віддав молодість, життя і здоров’я для врятування людей і рідної землі. Українці, повинні пам’ятати й шанувати героїв, завдяки яким сьогодні живемо. Подвиг цих людей назавжди записано до літопису людської мужності, він навічно залишиться у пам’яті українського народу.
16 Лютого, 2022 р., 12:03
Великомихайлівська селищна рада долучилася до Дня єднання!
15 Лютого, 2022 р., 08:40
15 лютого – це день пам'яті про сумнозвісні події війни в Афганістані, вшанування усіх воїнів – інтернаціоналістів, кому довелося виконувати військовий обов’язок  на території інших країн.
11 Лютого, 2022 р., 10:56
КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ "ВЕЛИКОМИХАЙЛІВСЬКИЙ ІНКЛЮЗИВНО-РЕСУРСНИЙ ЦЕНТР" ВЕЛИКОМИХАЙЛІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ РОЗДІЛЬНЯНСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ.
07 Лютого, 2022 р., 16:40
На виконання Постанови Кабінету Міністрів України від 12.01.2022 року № 2 „Деякі питання оплати праці медичних працівників закладів охорони здоров’я” та наказу КНП „Великомихайлівська багатопрофільна лікарня” Великомихайлівської селищної ради Одеської області від 14.01.2022 року № 02-ОД „Про встановлення розміру заробітної плати медичним працівникам” КНП „Великомихайлівська багатопрофільна лікарня” Великомихайлівської селищної ради Одеської області нарахувала лікарям заробітну плату в розмірі не менше 20000 гривень та медичним сестрам не менше 13500 грн. за повністю виконану місячну (годинну) норму праці.
07 Лютого, 2022 р., 10:43
5.02.22 року у приміщенні кафе Дорожнє відбувся кастинг на конкурс краси " Міс Роздільнянського району 2022" У даному кастингу прийняло участь 10 дівчат з Великої Михайлівки та Цебрикове. Учасниці розповідали про себе та свої захоплення , демонстрували свої таланти ( співали, читали вірші, танцювали) та змагались між собою за місця у фінальній стадії конкурсу. Членами журі було одноголосно обрано 5 учасниць, які пройшли до наступного етапу конкурсу, а саме: Недоступ Анастасія, Головацька Катерина,
07 Лютого, 2022 р., 10:02
Кожного другого вівторка місяця в приміщенні Великомихайлівської селищної ради за адресою:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь