Великомихайлівська громада

Одеська область, Роздільнянський район

УВАГА!!! Грошова допомога від Всесвітньої Продовольчої Програми ООН

Дата: 04.01.2023 16:34
Кількість переглядів: 176

Фото без описуВсесвітня Продовольча Програма (ВПП) планує надати грошову допомогу цільовим групам населення в Одеській області. Запрошуємо самостійно подати заявку за посиланням: https://ukr.reg.scope.wfp.org. Для подання самостійної заяви потрібен талончик з QR-кодом та унікальним кодом. Талончики з кодами можна отримати у відділі соціального захисту населення Великомихайлівської селищної ради та у старост старостинських округів.

 

Хто може подати заяву на допомогу?

Допомога безробітним, одиноким матерям, малозабезпеченим сім’ям, які перебувають на обліку в Управлінні соціального захисту населення та Великомихайлівській районній філії Одеського обласного центру зайнятості.

Самостійну заяву може підготувати та подати онлайн один представник нуклеарної сім’ї від імені всіх членів [нуклеарна сім’я – подружжя та діти на утриманні до 18 років]. Заявник повинен бути дієздатні віком від 18 років, мати дійсні документи, що посвідчують особу, і бажано активний телефон.

 

Хто не може подати заяву на допомогу?

• Особи, які вже були зареєстровані в УВКБ ООН, МОМ або будь-яких інших гуманітарних агенціях і отримали підтвердження для отримання грошової допомоги або вже отримали її.

Зверніть увагу, що агенції ООН мають систему перехресної перевірки інформації про зарахування до програми багатоцільової грошової допомоги людей.


Інструкція подачі

Інформація


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь