Великомихайлівська громада

Одеська область, Роздільнянський район

Семінар для шукачів роботи «Патронат над дитиною, умови влаштування та вимоги до кандидатів».

Дата: 10.02.2023 10:03
Кількість переглядів: 91

    Фото без опису9 лютого 2023 року  начальником Служби у справах дітей Великомихайлівської селищної ради спільно з фахівцями Великомихайлівської відділу Роздільнянської філії

 Одеського обласного центру зайнятості проведено семінар для шукачів роботи «Патронат над дитиною, умови влаштування та вимоги до кандидатів».

   Безробітним надано інформацію, що патронатна сім’я – це альтернатива притулкам, які беруть на тимчасове (до 6 місяців) утримання дітей, що потрапляють у складні життєві обставини. Патронатним вихователем може бути громадян України, який має досвід виховання дітей, відповідні житлові умови для надання послуг з догляду та виховання дитини у своєму помешканні, патронатні вихователі отримують заробітну плату та соціальні виплати на дітей, влаштованих у патронатну сім’ю. Запровадження цієї послуги дозволяє забезпечити реалізацію права дитини, яка з певних причин не може проживати з біологічними батьками, на виховання у сімейному середовищі, а безробітним отримати основну роботу.

   Робота патронатними батьками – це дуже поширена і почесна практика в усьому світі.

   Бажаючих створити патронатну сім’ю запрошуємо на консультацію до служби у справах дітей Великомихайлівської селищної ради.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь