Великомихайлівська громада

Одеська область, Роздільнянський район

Про проведення державної реєстрації потужностей операторів ринку, які використовуються на будь-якій стадії виробництва та/ або обігу харчових продуктів.

Дата: 02.08.2023 14:53
Кількість переглядів: 62

 Фото без опису3 метою реалізації ст. 25 3акону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та норм наказу Міністерства аграрної політики та продовольства України від 10.02.2016 року N2 39 «Про затвердження Порядку проведення державної реєстрації потужностей, ведення державного реєстру потужностей операторів ринку та надання інформації з нього заінтересованим суб’єктам» оператори ринку (ФОП, СПД, ТОВ і.т.д.), які провадять діяльність, зобов'язані зареєструвати потужності, які використовуються на будь-якій стадії виробництва та/або обігу харчових продуктів. Державна реєстрація потужностей здійснюється Головним Управлінням Держпродспоживслужби в Одеській області шляхом внесення відповідної інформації до реєстру на безоплатній основі. Потужностям у реєстрі присвоюється особистий реєстраційний номер.

 У разі виникнення питань звертатись за адресою: м. Роздільна, вул. Європейська, 67, тел. 095-16-22-145, Е-таі1: rozdilna@odessa.consumer.gov.ua. 

 

Наголошуємо, що відсутність державної реєстрації тягне за собою адміністративну відповідальність юридичних та фізичних осіб в розмірі від 8 до 23 мінімальних заробітних плат.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь