Великомихайлівська громада

Одеська область, Роздільнянський район

Українці! Паліть ворога, а не суху траву!

Дата: 25.05.2022 16:19
Кількість переглядів: 191

Фото без описуСпалювання сухої рослинності у воєнний час прирівнюється до диверсійної роботи.  Оскільки ці дії можуть розглядатись, як обмеження видимості для Збройних сил України та територіальної оборони, а також подання сигналів для армії агресора.

Фахівці 5 ДЕРЖАВНИЙ ПОЖЕЖНО-РЯТУВАЛЬНИЙ ЗАГІН ГОЛОВНОГО УПРАВЛІННЯ ДЕРЖАВНОЇ СЛУЖБИ УКРАЇНИ З НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЙ В ОДЕСЬКІЙ ОБЛАСТІ  з працівниками селищної ради провели  бесіду та роз’яснили, як необхідно діяти в разі виникнення пожежі. Під час спілкування рятувальники з’ясовували на скільки люди знають, що необхідно робити аби не допустити загорянь.

 Варто наголосити, що відповідно до статті 77-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення за випалювання стерні, луків, пасовищ, ділянок зі степовою рослинністю, або її залишків без дотримання порядку, встановленого центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування державної політики у сфері охорони навколишнього  природного середовища , тягне за собою накладання штрафу на громадян. В кінці розмови були вручені інформаційні листівки  Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь