Великомихайлівська громада

Одеська область, Роздільнянський район

Наказ “Про заборону перебування осіб на пляжних зонах у межах прибережної захисної смуги Чорного моря на території Одеської області”

Дата: 26.05.2022 11:41
Кількість переглядів: 235

Фото без описуВидано Наказ №9 Військової частини А2393 та Одеської обласної військової адміністрації від 21 травня 2022 року

"Про заборону перебування осіб на пляжних зонах у межах 
прибережної захисної смуги Чорного моря на території Одеської області"

Відповідно до пунктів 5, 10 частини першої статті 8 Закону України «Про правовий режим воєнного стану», Порядку встановлення заборони або обмеження на вибір місця перебування чи місця проживання осіб на території,на якій діє воєнний стан, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 29 грудня 2021 року №1450, Порядку здійснення заходів під час запровадження комендантської години та встановлення спеціального режиму світломаскування в окремих місцевостях, де введено воєнний стан, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 08 липня 2020 року № 573, у зв’язку із високою загрозою для життя та здоров’я людей, пов’язаною зі збройною агресією проти України, з метою забезпечення громадської безпеки і порядку, збереження життів цивільних осіб:1. Заборонити перебування осіб, окрім тих, що виконують військові/спеціальні завдання, на пляжних зонах у межах прибережної захисної смуги Чорного моря на території Одеської області на час дії воєнного стану до йогоскасування/припинення, або до видачі окремого наказу, враховуючи те, яка з цих подій настане раніше.


2. Власникам (користувачам) приміщень, земельних ділянок, прилеглих до пляжної зони, суб’єктам господарювання у сфері готельно-ресторанного бізнесу, туризму та інших видів діяльності, що мають вихід до пляжної зони у межах прибережної захисної смуги Чорного моря, забезпечити:

2.1. Дотримання заборони, визначеної пунктом 1 цього наказу;

2.2. Організацію господарської діяльності, з урахування вимог цього наказу;

2.3. Щоденне візуальне обстеження прилеглої території на наявність вибухонебезпечних предметів, а у разі виявлення підозрілих предметів, невідкладно повідомляти органи ДСНС України та/або Національної поліції.
3. Районним державним (військовим) адміністраціям спільно з органами місцевого самоврядування (сільськими, селищними, міськими головами) Одеської області:3.1. Забезпечити виконання пунктів 1, 2 цього наказу;

3.2. Довести наказ до відома суб’єктів господарювання та населення на відповідній території Одеської області, зокрема через засоби масової інформації;

3.3. Організувати роз’яснювальну роботу серед місцевого населення щодо необхідності виконання вимог цього наказу.
4. Коменданту Одеської області та Головному управлінню Національної поліції в Одеській області, з метою реалізації виконання вимог цього наказу, забезпечити патрулювання у межах пляжних зон прибережної захисної смугиЧорного моря.
5. Контроль за виконанням наказу залишити за головою (начальником) Одеської обласної державної (військової) адміністрації та командиром військової частини А2393.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь