Великомихайлівська громада

Одеська область, Роздільнянський район

Міжнародний день друзів

Дата: 09.06.2022 11:57
Кількість переглядів: 172

Фото без описуСьогодні, 9 червня, в Україні відзначають Міжнародний день друзів.

Дружба завжди була великою цінністю у житті людини, адже відшукати по-справжньому вірного друга вважається удачею. Дружбу можна легко втратити, але хто шукає — знаходить, адже дружба ні до чого не зобов’язує і зобов’язує до всього. Дружба між людьми буває різною і зовсім не обов’язково підтримувати щоденний контакт, це і не потрібно. А потрібна звичайна увага, якою ми можемо поділитися зі своїм другом.

Для того, щоб нагадати людству про важливість друзів, навчити цінувати вірність і опору, яку нам надають ці люди, і було створено тепле свято — День друзів.

Тож давайте хоча б раз на рік нагадувати своїм друзям, як вони важливі для нас, незалежно від політичних поглядів і різних життєвих ситуацій. І дякувати їм за те, що вони є у нашому житті.

 З Міжнародним днем друзів вас!

Нехай у вашому житті завжди поруч будуть ті  люди, яких сміливо можна назвати друзями, які разом з вами розділять радість і перемогу, які не відвернуться від вас у хвилини смути і життєвих негараздів, які підбадьорять , якщо раптом стане нудно, які додадуть впевненості у собі якщо у вас виникнуть сумніви і які завжди будуть з вами на одній хвилі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь