Великомихайлівська громада

Одеська область, Роздільнянський район

Новини

06 Травня, 2022 р., 14:29
 Ураховуючи поточну ситуацію, спричинену повномасштабною агресією РФ проти України  та обмежень воєнного стану 8 та 9 травня будуть проведені заходи з використанням онлайн – форматів, тематичних комунікаційних та медіазаходів.
06 Травня, 2022 р., 14:06
 6 травня, Україна відзначає День піхоти. День піхоти – свято сильних і мужніх людей, справжніх патріотів своєї країни, її надійних захисників.Піхота завжди першою зустрічає ворога, і, загартовані в боях на сході країни українські піхотинці довели, що не тільки вміють тримати удар, а й давати гідну відсіч підступному ворогу. З нагоди професійного свята висловлюємо вам, мужні воїни-піхотинці, щиру подяку за самовіддане служіння Батьківщині, за вашу витримку. Бажаємо вам і вашим рідним міцного здоров’я, добробуту, незламності духу, нових успіхів і перемог в ім’я Вітчизни! Вклоняємося перед пам’яттю всіх піхотинців, які віддали своє життя за краще майбутнє України, будучи до останнього подиху вірними військовій присязі та українському народові! Там, де піхота, – завжди Перемога! Слава Україні!
06 Травня, 2022 р., 12:33
Людей, які терміново змушені були евакуюватися, завжди чекають у відділі соціального захисту населення  Великомихайлівської селищної ради за адресою: вул. вул. Центральна, 123
05 Травня, 2022 р., 15:47
05.05.2022 року  КП «ЗЛАГОДА» розпочато роботи з ремонту водогону по вул. Чехова у смт Велика Михайлівка.
05 Травня, 2022 р., 12:31
Програма “Доступні ліки” продовжує діяти в Україні навіть в умовах воєнного стану. Уряд спростив вимоги для отримання препаратів за програмою реімбурсації, щоб кожна людина із хронічними захворюваннями на території України мала доступ до безоплатного лікування.
04 Травня, 2022 р., 16:30
За повідомленням Офісу Генеральної прокуратури України станом на 29 квітня 2022 року зареєстровано 4260 злочинів проти основ національної безпеки.
04 Травня, 2022 р., 16:28
Як отримату соцдопомогу, якщо ви постраждали від війни? Дізнайтеся на порталі єДопомога
04 Травня, 2022 р., 15:33
Сумна і страшна звістка пекучим болем відгукнулась у серцях мешканців нашої громади. Клята війна забрала одного з кращих синів нашої України!!! Вічна пам’ять Івану! Він здобув вічну славу в бою, прикриваючи собою Україну! Слава Героям України!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь