Великомихайлівська громада

Одеська область, Роздільнянський район

Новини

16 Травня, 2022 р., 16:43
 КП «ЗЛАГОДА» звертається до всіх мешканців з проханням щодо раціонального використання води!
16 Травня, 2022 р., 15:59
Дякуємо нашому земляку  Дармограю Дмитру  за чудовий подарунок для внутрішньо перемішених осіб у вигляді планшету. Адже серед ВПО багато дітей, які навчаються дистанційно та потребують технічного оснащення для повноцінного навчання.
13 Травня, 2022 р., 14:52
Згідно наказу Одеської обласної військової адміністрації, відповідно до пункту 13 частини першої статті 8 Закону України «Про правовий режим воєнного стану», Порядку заборони торгівлі зброєю, сильнодіючими хімічними і отруйними речовинами, а також алкогольними напоями та речовинами, виробленими на спиртовій основі, в умовах правового режиму воєнного стану в Україні або окремих її місцевостях, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 29 грудня 2021 року №1457, з метою забезпечення громадської безпеки і порядку:
13 Травня, 2022 р., 14:42
Великомихайлівська територіальна громада продовжує брати участь у програмі розвитку ООН Представництва ООН в Україні (від імені ФАО в Україні) та отримує гуманітарну допомогу (у вигляді посадкового матеріалу, а саме: насіння картоплі та овочів) на підтримку розвитку села для покращення наявності продуктів харчування та доступу до продовольства. 
13 Травня, 2022 р., 14:41
Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг 26 квітня 2022 року  прийняла постанову №396 «Про особливості визначення обсягу та проведення розрахунків за вироблену електричну енергію генеруючи ми установками приватних домогосподарств під час дії в Україні воєнного стану».  Постановою врегульовані питання оплати за придбання електричну енергію вироблену генеруючи ми установками приватних домогосподарств, яку здійснює постачальник універсальних послуг, та повинен забезпечити:
13 Травня, 2022 р., 12:33
КП «ЗЛАГОДА» звертається до вас с проханням щодо раціонального використання води!
13 Травня, 2022 р., 08:45
Великий терор – масштабна кампанія масових репресій громадян, що була розгорнута в СРСР у 1937–1938 рр. з ініціативи керівництва СРСР й особисто Йосипа Сталіна для ліквідації реальних і потенційних політичних опонентів, залякування населення, зміни національної та соціальної структури суспільства. Наслідками комуністичного терору в Україні стало знищення політичної, мистецької та наукової еліти, деформація суспільних зв’язків, руйнування традиційних ціннісних орієнтацій, поширення суспільної депресії й денаціоналізація.
12 Травня, 2022 р., 16:09
У зв’язку із актом збройної агресії Російською Федерацією значно зросли обсяги проведення аварійно-рятувальних та інших невідкладних робіт на територіях, які постраждали внаслідок агресії. З початком нападу зруйновано велику кількість будівель та споруд, серед яких лікарні, навчальні заклади, житлові будинки, промислові об’єкти та заклади культурної сфери.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь