Великомихайлівська громада

Одеська область, Роздільнянський район

Новини

09 Червня, 2022 р., 10:54
Виконавчим комітетом Великомихайлівської селищної ради проводиться робочі виїзди  по обстеженню земельних ділянок  щодо використання  згідно їх цільового призначення, а саме для сінокосіння та випасання худоби.
09 Червня, 2022 р., 09:59
Головне управління ДПС в Одеській області інформує, що згідно з п.п. 69.2 п. 69 підрозд. 10 розд. XX «Перехідні положення» Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року № 2755-VI зі змінами та доповненнями (далі – ПКУ) податкові перевірки не розпочинаються, а розпочаті перевірки зупиняються, крім:
08 Червня, 2022 р., 15:55
Адміністрація попереджає вас про тимчасові незручності з водою, що будуть завтра 09.06.2022 року. По вул. 40 років Жовтня виник раптовий прорив водопровідної труби. Працівники комунального підприємства будуть проводити ремонтні роботи. Тому можливе тимчасове відключення водопостачання. Такі незручності торкнуться мешканців вул. І. Богуна, Чехова, Горького, частини вул. Центральної ( до школи #2), та вул. Жуковського. Тому просимо зробити відповідні запаси води. Не хочу бути упередженою, але плануємо за день виконати роботи.
08 Червня, 2022 р., 10:21
Щороку 8 червня людство відзначає Всесвітній день океанів.  Дата була затверджена у 1992 році на Всесвітньому саміті ООН з довкілля і розвитку в Ріо-де-Жанейро (Бразилія).
06 Червня, 2022 р., 11:48
Кожен українець має змогу потрапити до лікаря, незалежно від місця перебування та укладеної декларації. Звертайтесь до найближчого медичного закладу, який надає первинну медичну допомогу без укладання нової декларації. Дистанційно ваш сімейний лікар або педіатр МОЖЕ ? проконсультувати ? виписати електронний або паперовий рецепт (сьогодні він теж працює) створити електронне направлення до лікаря спеціалізованої допомоги ? направити на безкоштовні базові тести та аналізи: загальний аналіз крові з лейкоцитарною формулою, загальний аналіз сечі, рівень глюкози у крові, загальний аналіз холестерину, тести на вагітність, ВІЛ, вірусні гепатити, COVID-19, тропонін. НЕ МОЖЕ ? встановити причину (діагноз) різкого погіршення стану ? вирішити питання проведення планового щеплення ? отримати план лікування. Знайти найближчий заклад первинки можна за номером 16-77 у робочі дні з 9.00 до 18.00. Контакт- центр НСЗУ. Перелік лікарів, які консультують телефоном чи онлайн https://bit.ly/342LYZC
06 Червня, 2022 р., 11:47
04 червня 2022 року з приємною місією до Великомихайлівської громади  завітали представники гуманітарного штабу "Одеса як вона є" та Благодійного фонду "Пліч-о-пліч" аби провести цікавий захід для діточок. Дійство відбувалося на центральній площі селища з веселими конкурсами-забавами, кумедними фокусами, загадками, танцями.
06 Червня, 2022 р., 08:25
Вітаємо українських журналістів з їх професійним святом. Шлях журналіста непростий і дуже відповідальний. Нехай же ваша інформація завжди буде найсвіжішою і найцікавішою, а життя сповнене тільки приємних новин.
03 Червня, 2022 р., 15:24
1. Умисні дії, вчинені з метою зміни меж території або державного кордону України на порушення порядку, встановленого Конституцією України, а також публічні заклики чи розповсюдження матеріалів із закликами до вчинення таких дій, -караються обмеженням волі на строк до трьох років або позбавленням волі на той самий строк.
03 Червня, 2022 р., 15:15
Адміністрація КП»ЗЛАГОДА  повідомляє: у зв’язку з ремонтними роботами, які ведуться на вулиці Чехова,   на інших вулицях відсутня вода.  Прохання поставитися з порозумінням, працівники  КП «Злагода» працюють в посиленому режимі та роблять все можливе для відновлення водопостачання.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь