Великомихайлівська громада

Одеська область, Роздільнянський район

Новини

03 Червня, 2022 р., 14:10
03 Червня, 2022 р., 14:10
Відповідно до листа АТ «Одесагаз», у зв’язку з необхідністю проведення робіт по ліквідації аварійної ситуацій на підземному розподільчому газопроводі високого тиску по вул. Центральна в районі житлового будинку №156, смт Велика Михайлівка, Роздільнянського району, Роздільнянським УЕГГ АТ «Одесагаз» 09.06.2022 року з 9.00 будуть проводитись роботи по демонтажу асфальтного покриття та розкриття ґрунту на місці аварії.  Рух транспорту буде обмежено. 
02 Червня, 2022 р., 14:16
Робота служби у справах дітей селищної ради спрямована на реалізацію державної політики з питань захисту прав дітей, зокрема дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей, які потрапили в складні життєві обставини, запобігання дитячій бездоглядності та безпритульності, профілактику правопорушень в дитячому середовищі.
02 Червня, 2022 р., 14:14
На виконання Комплексного плану дій органів виконавчої влади щодо  захисту населених пунктів, природних екосистем та сільгоспугідь у весняно – літній пожежонебезпечний період 2022 року та з метою запобігання виникнення пожеж в природних екосистемах протягом пожежонебезпечного періоду:
01 Червня, 2022 р., 15:18
Дитинство – найпрекрасніша мить нашого життя, це – пора сподівань та здійснення мрій. Немає більшого щастя у світі, аніж посмішки дитини.
01 Червня, 2022 р., 09:33
День захисту дітей - міжнародне свято, яке відзначається 1 червня. Це свято створене з метою нагадати нам, що діти - це самостійні особистості зі своїми страхами і проблемами. Всі діти потребують підтримки та захисту від дорослих. Особливо важливим це свято здається під час війни, коли багато дітей стали сиротами, позбулися будинку або Поїхали з рідного міста.
30 Травня, 2022 р., 15:57
Зазвичай головною подією в травні для більшості школярів є останній дзвоник. Але не цього року. У когось зранку замість дзвоника лунає сирена, у когось сонце піднімається під звуки снарядів. Але як би страшно і сумно не було, привітання сьогодні линуть до наших учнів.
30 Травня, 2022 р., 10:04
    Відповідно до оперативної інформації щодо епідситуації в Одеській області, рівень захворюваності на  гострі кишкові інфекції по області останнім часом має тенденцію до зростання, переважно серед дитячого населення (до 17 років).   
30 Травня, 2022 р., 09:46
Згідно наказу  Голови  (начальника) Одеської обласної державної (військової адміністрації) «Про заборону перебування осіб на пляжних зонах у межах прибережної захисної смуги Чорного моря на території Одеської області»
30 Травня, 2022 р., 09:32

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь