Великомихайлівська громада

Одеська область, Роздільнянський район

Новини

04 Квітня, 2022 р., 12:14
Відповідно до Указу Президента України «Про введення воєнного стану в Україні» № 64/2022 від 24 лютого 2022 року, Закону України «Про правовий режим воєнного стану», Закону України «Про інформацію», наказу Головнокомандувача Збройних Сил України N.73 від 03 березня 2022 року, заборони розповсюдження інформації, розголошення якої може призвести до обізнаності противника про дії Збройних Сил України, інших складових сил оборони, негативно вплинути на хід виконання завдань за призначенням під час діії правового режиму воєнного стану, а саме:
01 Квітня, 2022 р., 11:39
Щоранку о 9 годині селищна рада загальнонаціональною хвилиною мовчання вшановує  українців, які віддали своє життя, всіх, хто воював, всіх військових та всіх цивільних, дорослих та дітей чиє життя забрала війна.
31 Березня, 2022 р., 16:44
     Дитячий малюнок завжди привертає увагу своєю щирістю, безпосередністю, відкритістю та особливою енергетикою, а представлена картина юної жительки нашого селища Кір’якової Марусі просто випромінює мир, тепло, позитив і гарний настрій. Дякуємо за такий патріотичний малюнок!
31 Березня, 2022 р., 15:12
,Мінагрополітики ініціювало постанову, й Уряд України одноголосно підтримав надання кредитної підтримки сільгосптоваровиробникам для здійснення весняно-польових робіт. Зокрема, держава надасть у 2022 році підтримку винятково малим і середнім аграрним виробникам, а також компенсує відсоткову ставку за залученими кредитами. Максимальна сума кредиту, на який поширюється компенсація відсоткової ставки, становить 50 млн грн. Кредитування надають для здійснення сільськогосподарської діяльності (посівної) на період дії воєнного стану. Для отримання кредитування суб’єкт підприємництва також повинен бути сільськогосподарським товаровиробником у значенні, наведеному в Законі України «Про державну підтримку сільського господарства України».
30 Березня, 2022 р., 16:30
     Великомихайлівська селищна рада оголошує конкурс малюнків «З вірою в Перемогу». З кращих робіт буде створено картину галерею, яка буде прикрашати адмінбудівлю селищної ради.
29 Березня, 2022 р., 17:24
За ініціативи Великомихайлівської селищної ради проведено акцію «З вірою в Перемогу» до якої долучились юні жителі нашого селища.  Учні Великомихайлівського опорного закладу освіти охоче відгукнулися на наше прохання, малювали малюнки, писали листи нашим Захисникам зі словами щирою вдячності та вірою в Перемогу.  У своїх малюнках діти передавали біль, страх, мрії про щасливе майбутнє кожного окремо та нашої Батьківщини в цілому.  
29 Березня, 2022 р., 17:23
Апарат Великомихайлівської селищної ради Роздільнянського району Одеської області підтримав  ініціативу начальника Одеської обласної військової адміністрації Максима Марченка та  добровільно перерахував до обласного фонду «Оборона Одещини» свій одноденний заробіток.
28 Березня, 2022 р., 15:53

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь