Великомихайлівська громада

Одеська область, Роздільнянський район

Новини

21 Січня, 2022 р., 12:47
Шановна громадо!
19 Січня, 2022 р., 09:36
Державна служба України з питань геодезії, картографії та кадастру на виконання статті 289 Податкового кодексу України (далі – Кодекс) повідомляє.
14 Січня, 2022 р., 10:49
Прийміть  найщиріші вітання зі Старим Новим роком та днем Святого Василя!
10 Січня, 2022 р., 10:56
Скористатися одноразовим (спеціальним) добровільним декларуванням можуть фізичні особи - резиденти, у тому числі самозайняті особи, а також фізичні особи, які не є резидентами України, але які були резидентами на момент отримання (набуття) об’єктів декларування чи на момент нарахування (отримання) доходів, за рахунок яких були отримані (набуті) об’єкти декларування, і які відповідно до Податкового кодексу України є чи були платниками податків.
04 Січня, 2022 р., 14:21
Як стати на облік у військкоматі? Чи можна пройти альтернативну (невійськову) службу? Де дізнатися більше інформації про умови та строк надання цих послуг? Усі прості відповіді на складні запитання на Гіді з державних послуг! Для вашої зручності підготували добірку держпослуг для військовозобов’язаних та призовників, які українці найчастіше шукають.
28 Грудня, 2021 р., 11:38
24 грудня 2021 року 9 дітей сиріт, позбавлених батьківського піклування  Великомихайлівської громади побували в Одеському оперному театрі на виставі «Новорічна Одіссея» .  Свято відбулося під патронатом голови Одеської обласної державної адміністрації Сергія Гриневецького та служби у справах дітей ОДА.  Перед виставою з  новорічними привітаннями виступив  перший заступник ОДА  Борис Волошенков.
24 Грудня, 2021 р., 14:20
Відділ соціального захисту  населення  Великомихайлівської ТГ  повідомляє, що у рамках проекту «Поширення Національного механізму взаємодії суб’єктів, що здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми» був розроблений чат-бот з протидії торгівлі людьми «Залишайся в безпеці».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь