Великомихайлівська громада

Одеська область, Роздільнянський район

Акція «З вірою в Перемогу»

Дата: 29.03.2022 17:24
Кількість переглядів: 215

Фото без описуЗа ініціативи Великомихайлівської селищної ради проведено акцію «З вірою в Перемогу» до якої долучились юні жителі нашого селища.  Учні Великомихайлівського опорного закладу освіти охоче відгукнулися на наше прохання, малювали малюнки, писали листи нашим Захисникам зі словами щирою вдячності та вірою в Перемогу.  У своїх малюнках діти передавали біль, страх, мрії про щасливе майбутнє кожного окремо та нашої Батьківщини в цілому.  

Кожен малюнок та лист було передано нашим хоробрим воїнам для підняття їхнього бойового духу.  Адже в кожен малюнок й лист діти вклали частинку свого серця та молитву за Перемогу.

 

Фото без опису

Погожого весняного дня працівники селищної ради пригощали дітей селища солодощами та жовто – блакитними кульками.  Діти з задоволенням отримували подаруночки, висловлювали слова вдячності та впевненості у нашу спільну Перемогу.  Ми, в свою чергу, були вражені щирим дитячим посмішкам та патріотичному духу юного покоління.  Гордість переповнювала  кожного з нас, коли гурт дітей вигукнув: «Слава Україні» і наша відповідь: «Героям Слава!!!». З таким гідним молодим поколінням можемо бути впевнені, що ми виховуємо гідних громадян нашої держави, дух української нації є незламним та непереможним!!! Слава нації! Слава Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь