Великомихайлівська громада

Одеська область, Роздільнянський район

Новини

07 Лютого, 2022 р., 16:40
На виконання Постанови Кабінету Міністрів України від 12.01.2022 року № 2 „Деякі питання оплати праці медичних працівників закладів охорони здоров’я” та наказу КНП „Великомихайлівська багатопрофільна лікарня” Великомихайлівської селищної ради Одеської області від 14.01.2022 року № 02-ОД „Про встановлення розміру заробітної плати медичним працівникам” КНП „Великомихайлівська багатопрофільна лікарня” Великомихайлівської селищної ради Одеської області нарахувала лікарям заробітну плату в розмірі не менше 20000 гривень та медичним сестрам не менше 13500 грн. за повністю виконану місячну (годинну) норму праці.
07 Лютого, 2022 р., 10:43
5.02.22 року у приміщенні кафе Дорожнє відбувся кастинг на конкурс краси " Міс Роздільнянського району 2022" У даному кастингу прийняло участь 10 дівчат з Великої Михайлівки та Цебрикове. Учасниці розповідали про себе та свої захоплення , демонстрували свої таланти ( співали, читали вірші, танцювали) та змагались між собою за місця у фінальній стадії конкурсу. Членами журі було одноголосно обрано 5 учасниць, які пройшли до наступного етапу конкурсу, а саме: Недоступ Анастасія, Головацька Катерина,
07 Лютого, 2022 р., 10:02
Кожного другого вівторка місяця в приміщенні Великомихайлівської селищної ради за адресою:
04 Лютого, 2022 р., 11:39
Збір на обов’язкове державне пенсійне страхування сплачується підприємствами, установами та організаціями всіх форм власності, а також фізичними особами, які набувають право власності на легкові автомобілі при першій державній реєстрації автомобіля в Україні в територіальних органах з надання сервісних послуг Міністерства внутрішніх справ України, у розмірі залежно від вартості легкового автомобіля:
03 Лютого, 2022 р., 09:14
«Питання здоров’я було важливим в усі часи та у 2021 році, під час чергової пандемії COVID-19, набуло особливого значення. Зазначу, що у сфері медицини, в усіх районах Одеської області збудовано, реконструйовано і відремонтовано найбільше об’єктів» - повідомив голова Одеської облдержадміністрації Сергій Гриневецький.
03 Лютого, 2022 р., 09:11
«Програма Президента Володимира Зеленського «Велике Будівництво» – змінює підходи. Адже її основне завдання – завершувати об’єкти і вводити їх якісно в експлуатацію, а не залишати після себе довгобуди. Особливо що стосується будівництва нових та реконструкції діючих соціально важливих об’єктів. В пріоритеті, «Великого Будівництва» звичайно і сфера освіти» - повідомив голова Одеської обласної державної адміністрації Сергій Гриневецький.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь