Великомихайлівська громада

Одеська область, Роздільнянський район

Новини

23 Лютого, 2022 р., 14:46
  Головне управління Держпраці в Одеській області інформує, що Кабінетом Міністрів України 12.01.2022 року ухвалено постанову № 2 «Деякі питання оплати праці медичних працівників закладів охорони здоров’я»  (далі – Постанова № 2), якою передбачено підвищення базового рівня заробітної плати для лікарів та медичних сестер з 01.01.2022р.
21 Лютого, 2022 р., 16:06
Прийміть найщиріші вітання з нагоди Вашого професійного свята — Дня фельдшера. Немає професії жертовнішої та гуманнішої, ніж ваша, вона несе добро, турботу, світло, що дозволяє людям знову ставати здоровими. Ви як істинні професіонали, як мовчазні ангели-охоронці, завжди готові прийти на допомогу незнайомій людині.
21 Лютого, 2022 р., 15:25
21 лютого в Україні і світі святкують Міжнародний день рідної мови. Рідна мова – це важливий носій цінностей, знань, які передаються від покоління до покоління. Саме тому так важливо пам’ятати своє коріння та вітати рідних та близьких людей з цим чудовим святом.
19 Лютого, 2022 р., 14:02
Прийміть найщиріші вітання з нагоди 90-річчя виходу газети. Ваша повсякденна, наполеглива праця, високопрофесійне почуття обов’язку, відданість справі здобули широке визнання і шану великої армії читачів і шанувальників вашого таланту.
18 Лютого, 2022 р., 15:28
Цього дня ми тихо промовляємо слова…Гей, пливе кача по Тисині, Пливе кача по Тисині… і разом з нами плачуть сотні тисяч людей… Жителі Великомихайлівської ТГ запалили лампадки й  поклали квіти до стели «Слава Героям України» та хвилиною мовчання вшанували тих, хто віддав молодість, життя і здоров’я для врятування людей і рідної землі. Українці, повинні пам’ятати й шанувати героїв, завдяки яким сьогодні живемо. Подвиг цих людей назавжди записано до літопису людської мужності, він навічно залишиться у пам’яті українського народу.
16 Лютого, 2022 р., 12:03
Великомихайлівська селищна рада долучилася до Дня єднання!
15 Лютого, 2022 р., 08:40
15 лютого – це день пам'яті про сумнозвісні події війни в Афганістані, вшанування усіх воїнів – інтернаціоналістів, кому довелося виконувати військовий обов’язок  на території інших країн.
11 Лютого, 2022 р., 10:56
КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ "ВЕЛИКОМИХАЙЛІВСЬКИЙ ІНКЛЮЗИВНО-РЕСУРСНИЙ ЦЕНТР" ВЕЛИКОМИХАЙЛІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ РОЗДІЛЬНЯНСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь