Великомихайлівська громада

Одеська область, Роздільнянський район

НА ОДЕЩИНІ ФОРМУЮТЬ СТРІЛЕЦЬКИЙ БАТАЛЬЙОН «ЧОРНОМОРСЬКА СІЧ»

Дата: 15.02.2023 12:49
Кількість переглядів: 95

Одеський обласний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки продовжує прийом патріотично-налаштованих та вмотивованих громадян – захисників України для формування стрілецького батальйону ЗСУ.

Військовозобов’язані громадяни України віком від 18 до 60 років, які перебувають на військовому обліку, внутрішньо переміщені особи, або які тимчасово перебувають на території Одеської області можуть приєднатися до лав стрілецького батальйону Одеської області. Кампанія спрямована винятково на вмотивованих людей, які добровільно записуються до Збройних Сил України, аби захистити Одещину від окупантів!

До складу окремого стрілецького батальйону «Чорноморська Січ» планують набрати близько 600 осіб. Забезпечення цього батальйону здійснюватиметься на рівні інших підрозділів Збройних сил України. Формування та розміщення особового складу, який буде підготовлений за сучасними стандартами НАТО, відбуватиметься на території Одеської області.

Усіх бажаючих запрошують до територіальних центрів комплектування за місцем проживання. Під час звернення обов’язково вказуйте, що бажаєте проходити службу саме в стрілецькому батальйоні «Чорноморська Січ».

Приєднуйтесь до сил оборони України!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь