Великомихайлівська громада

Одеська область, Роздільнянський район

Новини

19 Жовтня, 2023 р., 16:12
https://ab3.army/?fbclid=IwAR3dPepjagtpisEY2pd-538mtYZw7-WIz0gluEaGmiYLizV9YBU-NIoNYII
19 Жовтня, 2023 р., 12:46
        19 жовтня 2023 року відбулася робоча зустріч заступника директора – начальника Великомихайлівського відділу Роздільнянської філії Одеського обласного центру зайнятості Антоніни ДИКУНЕНКО та голови Великомихайлівської селищної ради   Людмили ЧЕБАН щодо подальшої організації проведення на території громади суспільно корисних робіт із залученням до них зареєстрованих безробітних.
18 Жовтня, 2023 р., 14:17
Одеська область увійшла до переліку областей, заклади загальної середньої освіти якої стали учасниками спільного з Всесвітньою продовольчою програмою ООН проєкту щодо надання фінансової підтримки у 2023/2024 навчальному році.
17 Жовтня, 2023 р., 16:15
17 жовтня 2023 року селищний голова Людмила ЧЕБАН взяла участь в засіданні селекторної наради Департаменту охорони здоров’я Одеської ОВА. Присутніми розглянуті питання основи для планування розвитку лікарень та залучення інвестицій. В ході наради також обговорені напрямки покращення медичних послуг населенню та організація роботи закладів охорони здоров’я області.
17 Жовтня, 2023 р., 16:15
Коли погода стає все більш дощова, а дні коротші, свої барвисті суцвіття розкриває королева осені -  хризантема. І в цьому немає нічого дивного, що одні рослини давно відцвіли та розсипали свої насіння, хризантеми цвітуть восени, ніби всупереч усім законам життя.
16 Жовтня, 2023 р., 16:12
Селищний голова Людмила Чебан провела робочу зустріч з керівником управління Держпродспоживслужби Володимиром Слідзюком, заступником селищного голови Анатолієм Івановим. Обговорено заходи профілактики, які будуть проводитися по всій території громади щодо пероральної  імунізації диких м'ясоїдних тварин від сказу.
16 Жовтня, 2023 р., 15:29
16.10.2023 року селищний голова Людмила Чебан провела апаратну нараду з начальниками відділів апарату.  Першочергово розглянули питання щодо початку опалювального періоду в лікувальних установах, дитячих дошкільних та загальноосвітніх закладах;   підготовка проєктів  до засідання чергової сесії; надання звітів кожного відділу за 9 місяців роботи, що стосується делегованих повноважень; благоустрій території громади.  Доручено всім відділам звернути увагу щодо посадових інструкцій, інструкції з діловодства, звернення з урядової «гаряча лінія» тримати на контролі.   
16 Жовтня, 2023 р., 08:26
 З метою підвищення надійності електропостачання та попередження аварій в електричних мережах, АТ "ДТЕК ОДЕСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ" буде проводити профілактичні роботи у межах Вeликoмихaйлівськa селищна територіальна громада.   У зв’язку з виконанням цих робіт буде відключення електроенергії у таких населених пунктах:  
13 Жовтня, 2023 р., 15:42
Селищний голова Людмила Чебан та заступник директора - начальника Великомихайлівського відділу Роздільнянської філії Одеського обласного центру зайнятості Антоніна Дикуненко провели зустріч, де було обговорення питання щодо  запровадження на території суспільно – корисних робіт.   Було прийнято рішення укласти договори з громадянами,  що перебувають на обліку в центрі зайнятості, та за направленнями прийняті на роботу на умовах строкового трудового договору.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь