Великомихайлівська громада

Одеська область, Роздільнянський район

Новини

25 Вересня, 2023 р., 14:08
Наказом Оперативного угруповання військ «Дунай» від 18 серпня 2023 року № 17/ № 245 встановлено особливий режим в’їзду/виїзду, обмеження свободи пересування громадян, іноземців та осіб без громадянства, а також руху транспортних засобів на території лісів та лісових ділянках Одеської області.
25 Вересня, 2023 р., 09:25
Африканська чума свиней – небезпечне вірусне захворювання домашніх і диких свиней, що характеризується гарячкою, синюшністю шкіри та крововиливами у внутрішніх органах. Вірус надзвичайно стійкий до високої температури і може зберігатися протягом тривалого часу в тушах свиней, крові, фекаліях, у замороженому чи копченому м’ясі.
21 Вересня, 2023 р., 12:35
20 вересня 2023 року під головуванням заступника керівника Офісу Президента України Олексія Кулеби, відбулось засідання Конгресу місцевих та регіональних влад, присвячене питанням життєдіяльності громад під час війни, відновленню пошкоджених територій та соціальної інфраструктури, забезпеченню першочергових потреб людей.
21 Вересня, 2023 р., 12:33
21.09.2023 року в приміщені селищної ради відбулося  засідання комісії  з питань  техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій  при Великомихайлівській селищній раді (Заступник голови комісії Юрій ТИШЛЕР).  На розгляд виносилися такі питання:
20 Вересня, 2023 р., 15:55
У нашій громаді продовжує реалізовуватись проект ФАО ООН. Дякуємо організації,яка продовжує з нами співпрацювати , навіть в умовах війни. Надійшла допомога у вигляді кормів для тварин. Допомогу отримують учасники проекту . Сподіваємось на подальшу плідну співпрацю
20 Вересня, 2023 р., 15:14
Південне міжрегіональне управління Державної служби з питань праці
18 Вересня, 2023 р., 11:51
   15.09.2023 року,  напередодні Дня усиновлення, яке традиційно відзначають 17 вересня – в день Віри, Надії, Любові та їх матері Софії, на центральній площі нашого селища спеціалістами служби у справах дітей  спільно з колективом Будинку культури смт. Велика Михайлівка для дітей, які виховуються в сім’ях опікунів/піклувальників  організовано розвагу з конкурсами та іграми. Діти отримали гарний настрій, усмішки та позитивні емоції.
16 Вересня, 2023 р., 14:19
Напередодні свята 17.09.2023року  служба у справах дітей Великомихайлівської селищної ради щиро вітає усиновлювачів, прийомних батьків, батьків – вихователів, опікунів, піклувальників! Прийміть доземний уклін та найщиріші слова поваги з нагоди Дня усиновлення. Ви дали кожній дитині, яка зростає у вашій сім`ї, найважливіше – щастя мати родину, тата і маму. Ви відкрили дитині своє серце, розділили з нею свою любов і душевне тепло.
15 Вересня, 2023 р., 12:28
В межах реалізації Національної стратегії сприяння розвитку громадянського суспільства в Україні Великомихайлівська селищна рада долучилася до проведення Тижня громадянського суспільства шляхом проведення круглого столу на тему «Міжнародний день демократії», який відзначається 15 вересня 2023 року.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь