Великомихайлівська громада

Одеська область, Роздільнянський район

Новини

06 Грудня, 2023 р., 11:28
 06.12.2023 в рамках реалізації плану комунікаційних активностей за визначеними філією Державної установи «Центр пробації» у Одеській області на ІІ півріччя 2023 року пріоритетними напрямками, співробітниками Роздільнянського районного сектору №1 проведено робочу зустріч з селищним головою Людмилою ЧЕБАН та працівниками апарату , метою якої було інформування представників органів влади про переваги пробації.  Під час зустрічей співробітники відділу пробації представили доповідь, де було детально виділено переваги пробації за трьома напрямками: для держави, для суспільства та для осіб, які вчинили правопорушення. За результатами зустрічей досягнуто домовленості про подальше розповсюдження наданої в доповіді інформації серед співробітників, що сприятиме популяризації діяльності відділу пробації серед державних органів влади, інститутів громадянського суспільства.
05 Грудня, 2023 р., 14:24
05 грудня відбулась нарада під головуванням начальника Роздільнянської РВА Сергія Приходька та начальника Одеського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Олександра Охріменка. Селищний голова Людмила Чебан разом зі старостами Великомихайлівської громади взяли участь у нараді.
05 Грудня, 2023 р., 14:22
5 грудня 2023 року спільно з поліцейським офіцером ТГ, старшим інспектором ЮП ВП, соціальним педагогом Новопетрівського ліцею селищної ради був здійснений візит до Новопетрівського старостинського округу, з метою проведення профілактично-роз’яснювальної бесіди з учнями Новопетрівського ліцею щодо дотримання правил поведінки в навчальному закладі, відвідування занять в ліцеї, а також обстеження умов проживання дітей.  
05 Грудня, 2023 р., 12:12
Африканська чума свиней (АЧС) – небезпечне вірусне захворювання домашніх і диких свиней, що характеризується гарячкою, синюшністю шкіри та крововиливами у внутрішніх органах. Вірус надзвичайно стійкий до високої температури і може зберігатися протягом тривалого часу в тушах свиней, крові, фекаліях, у замороженому чи копченому м’ясі.
05 Грудня, 2023 р., 11:43
Вигорання – нова епідемія ХХІ століття. Згідно з дослідженням Gradus Research, втома та вигорання співробітників є основними проблемами, що знижують продуктивність на роботі. Щоб допомогти українцям відновити ефективність праці, компанія BetterMe, яка дбає про фізичне й ментальне здоров’я понад 150 млн людей, спільно з Міністерством економіки України, у межах Всеукраїнської програми ментального здоров'я “Ти як?”, яка впроваджується за ініціативою першої леді Олени Зеленської, розробили Програму підвищення продуктивності на роботі. 
30 Листопада, 2023 р., 10:44
30.11. 2023 року   в приміщені селищної ради відбулося засідання виконавчого комітету (головуюча  селищний голова Людмила Чебан), на якому були розглянуті питання: 
29 Листопада, 2023 р., 16:11
Селищний голова Людмила Чебан взяла участь у засіданні Державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при Роздільнянській районній державній адміністрації під  керівництвом начальника Роздільнянської районної військової адміністрації Сергія Приходька.    Розглянуто питання щодо оголошення спалаху Африканської чум свиней (АЧС) в підсобному господарстві Новосавицького психоневрологічного будинку-інтернат.
29 Листопада, 2023 р., 16:10
З метою підвищення надійності електропостачання та попередження аварій в електричних мережах, АТ "ДТЕК ОДЕСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ" буде проводити профілактичні роботи у межах Вeликoмихaйлівськa селищна територіальна громада.   У зв’язку з виконанням цих робіт буде відключення електроенергії у таких населених пунктах:  
28 Листопада, 2023 р., 17:58
На Одещині погіршення погодних умов !
28 Листопада, 2023 р., 16:29
Пекучий біль назавжди в наших серцях, сьогодні "на щиті" до рідного селища повернувся Дрозд Василь.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь