Великомихайлівська громада

Одеська область, Роздільнянський район

Новини

05 Жовтня, 2023 р., 09:28
   4.10.2023 року спеціалістами служби у справах дітей селищної ради спільно з поліцейським офіцером громади, спеціалістом відділу освіти, фахівцем соціальної роботи КУ ЦНСП провели профілактичний захід «Урок» на території старостинських округів: Полезненський, Новоолександрівський, Соше-Острівський. Обстежено житлово-побутові умови проживання дітей, що виховуються у сім’ях, які перебувають в СЖО, дітей, які виховуються в прийомних сім’х,  батьків  попереджено про відповідальність, ознайомлено з ст.184 Кодексу України про адміністративні правопорушення, ст.59 Закону України «Про освіту», проведено профілактичні бесіди з батьками та дітьми щодо дотримання правил пожежної безпеки в побуті.  
04 Жовтня, 2023 р., 16:14
В центрі села (Гребеники),біля пошти , де полюбляють збиратись гребеничани,встановлено дві зручні ,нові лавки( куплені за зібрані кошти) та вимощено до них тротуарні доріжки.
04 Жовтня, 2023 р., 16:13
1 жовтня 2023 року в місті Одеса на «Арена спорт» відбувся комерційний турнір  по настільному тенісу.  Від Великомихайлівської громади участь брав Середницький Юрій – тренер спортивної школи з настільного тенісу.  Рейтингова сітка від 0-300. Настільний теніс вкотре об'єднує нас усіх, незалежно від наших фізичних можливостей. Учасники турніру вражали своїми вміннями та надихали одне одного та усіх присутніх на досягнення нових вершин
04 Жовтня, 2023 р., 09:57
Полетів  сьогодні на передову  сільський привіт  у 18 посилках для гребеничан – військових на передову.  Дякуємо всім хто долучився до такої важливої справи: хто брав участь у благодійній акції, хто поповнював сільську скриньку, хто випікав смаколики, хто малював малюнки та виготовляв своїми руками листівки.  Сподіваємося наш привіт додасть бадьорості рідним захисникам.  Разом до перемоги.
03 Жовтня, 2023 р., 15:13
03 жовтня  2023 року   в приміщені селищної ради відбулося засідання виконавчого комітету.  Головуючий секретар селищної ради Юрій Тишлер, на якому були розглянуті питання:
02 Жовтня, 2023 р., 14:30
 В рамках інформаційної кампанії стартувала Всеукраїнська інформаційна кампанія «Робота для ВПО: ти потрібен!», мета якої – стимулювання у пошуку роботи, інформування про актуальні вакансії та активні програми сприяння зайнятості, професійного навчання та перенавчання ВПО.
02 Жовтня, 2023 р., 12:17
2 жовтня 2023 року секретар селищної ради разом з начальником  Роздільнянської районної військової адміністрації Сергієм Приходьком спільно  взяли участь в нараді із використанням відеоконференцзв'язку, що пройшла під головуванням генерального директора АТ «ДТЕК «Одеські електромережі» Дмитра Григор’єва.
02 Жовтня, 2023 р., 11:13
Згідно п. 9.8 Правил дорожнього руху, з 1 жовтня по 1 травня на всіх механічних транспортних засобах поза населеними пунктами повинні бути включені денні ходові вогні, а в разі їх відсутності в конструкції транспортного засобу - ближнє світло фар. Це правило діє цілодобово, тобто і в світлий час доби.
29 Вересня, 2023 р., 13:01
Представники Великомихайлівської ТГ продовжують приймати участь у формі.  На тему «Комплексне просторове планування для цілей розвитку ГРОМАД та РЕГІОНІВ» .
29 Вересня, 2023 р., 12:00
До Головного управління Держпродспоживслужби на Одещині надійшло повідомлення системи швидкого реагування щодо харчових продуктів та кормів (RASFF) про виявлення Bacillus cereus у соусах з Нідерландів. Про це повідомили у пресслужбі Головного управління Держпродспоживслужби на Одещині. Виробник соусів – голландська фірма Lekkerkerker Food, а імпортує їх в Україну київська фірма «Дженерал Продактс Україна». При виявленні соусів цього виробника у продажу просять повідомити Головне управління Держпродспоживслужби в Одеській області за адресою: м. Одеса, вул. 7-а Пересипська, 6, за телефоном +380 (48) 716 1301 або електронною поштою gu@odesa.consumer.gov.ua. Довідка: Bacillus cereus – так звана воскова бацила, харчовий патоген, який може виробляти токсини, що викликають два типи шлунково-кишкових захворювань: блювотний та діарейний синдроми.  

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь