Великомихайлівська громада

Одеська область, Роздільнянський район

Новини

11 Грудня, 2023 р., 14:54
Головне управління ДПС в Одеській області інформує платників податків про особливості застосування реєстраторів розрахункових операцій або програмних реєстраторів розрахункових операцій (далі – РРО/ПРРО) у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг.
11 Грудня, 2023 р., 14:53
Головне управління ДПС в Одеській області інформує, що відповідно до п.п. 255.11.15 п. 255.11 ст. 255 Податкового кодексу України (із змінами, далі – ПКУ) за відсутності у водокористувача дозволу на спеціальне водокористування із встановленими в ньому лімітами використання води рентна плата справляється за весь обсяг використаної води, що підлягає оплаті як за понадлімітне використання.
11 Грудня, 2023 р., 14:51
Головне управління ДПС в Одеській області  повідомляє, що Законом України від 06.07.1995 № 265/95-ВР «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг», із змінами та доповненнями (далі – Закон № 265) передбачено можливість роботи ПРРО в режимі офлайн у випадку відсутності зв’язку ПРРО з фіскальним сервером ДПС.
08 Грудня, 2023 р., 15:07
08.12. 2023 року   в приміщені селищної ради відбулося засідання виконавчого комітету (головуюча  селищний голова Людмила Чебан), на якому були розглянуті питання: 
08 Грудня, 2023 р., 14:10
Вам напишуть з пропозиціями заробити грошей за "лайки" та репости, можливо навіть заплатять 100-200 грн. Ви вже на гачку!
08 Грудня, 2023 р., 12:30
Міністерство цифрової трансформації та Міністерство освіти і науки інформує про можливості національної програми з популяризації англійської як мови міжнародного спілкування в Україні Future Perfect (далі - програма), яка створена з ініціативи Президента України. Мовна програма Future Perfect втілюється Міністерством цифрової трансформації України в співпраці з Міністерством освіти і науки України та Міністерством культури та інформаційної політики України, за підтримки USAID / UK Aid проєкту «Прозорість та підзвітність у державному управлінні та послугах / TAPAS» та Фонду Східна Європа.   Програма Future Perfect складається з законопроєкту про застосування англійської мови в Україні №9432, що передбачає впровадження англійської мови у різних сферах діяльності, а також передбачає продукти та сервіси, що допоможуть вивчити англійську в зручному та доступному форматі. Перші з них — платформа Empower та платформа для вивчення мов Promova. Вебсторінка програми: https://osvita.diia.gov.ua/future-perfect.
08 Грудня, 2023 р., 11:39
Домашнє насильство – дії або бездіяльність фізичного, сексуального, психологічного або економічного насильства, що вчиняються в сім’ї чи в межах місця проживання або між родичами, або між колишнім чи теперішнім подружжям, або між іншими особами, які спільно проживають (проживали) однією сім’єю, але не перебувають (не перебували) у родинних відносинах чи у шлюбі між собою, незалежно від того, чи проживає (проживала) особа, яка вчинила домашнє насильство, у тому самому місці, що й постраждала особа, а також погрози вчинення таких діянь, страждань, розладів здоров’я, втрати працездатності, емоційної залежності або погіршення якості життя потерпілої особи.
07 Грудня, 2023 р., 14:37
07.12 .2023 року в приміщені селищної ради відбулася 50 позачергова сесія (головуюча селищний голова Людмила Чебан), на розгляд сесії були винесені наступні питання:
06 Грудня, 2023 р., 11:28
 06.12.2023 в рамках реалізації плану комунікаційних активностей за визначеними філією Державної установи «Центр пробації» у Одеській області на ІІ півріччя 2023 року пріоритетними напрямками, співробітниками Роздільнянського районного сектору №1 проведено робочу зустріч з селищним головою Людмилою ЧЕБАН та працівниками апарату , метою якої було інформування представників органів влади про переваги пробації.  Під час зустрічей співробітники відділу пробації представили доповідь, де було детально виділено переваги пробації за трьома напрямками: для держави, для суспільства та для осіб, які вчинили правопорушення. За результатами зустрічей досягнуто домовленості про подальше розповсюдження наданої в доповіді інформації серед співробітників, що сприятиме популяризації діяльності відділу пробації серед державних органів влади, інститутів громадянського суспільства.
05 Грудня, 2023 р., 14:24
05 грудня відбулась нарада під головуванням начальника Роздільнянської РВА Сергія Приходька та начальника Одеського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Олександра Охріменка. Селищний голова Людмила Чебан разом зі старостами Великомихайлівської громади взяли участь у нараді.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь