Великомихайлівська громада

Одеська область, Роздільнянський район

Новини

03 Січня, 2024 р., 16:23
 Прикордонний загін Державної прикордонної служби України поінформував, що уряд України постановою № 1292 від 7 грудня цього року вніс зміни до постанови КМУ від 27 липня 1998 року № 1147 «Про прикордонний режим».
29 Грудня, 2023 р., 11:10
29.12 .2023 року в приміщені селищної ради відбулася 53 поза чергова сесія (головуючий секретар селищної ради Юрій ТИШЛЕР), на розгляд сесії були винесені наступні питання:
28 Грудня, 2023 р., 17:13
28.12 .2023 року в приміщені селищної ради відбулася 52 чергова сесія (головуюча селищний голова Людмила Чебан), на розгляд сесії були винесені наступні питання:
28 Грудня, 2023 р., 09:49
Український народ сьогодні протистоїть зовнішньому агресору, завдяки ЗСУ виборює право на своє існування.
27 Грудня, 2023 р., 16:54
27 грудня відбувся семінар працівників культури Великомихайлівської ТГ. Головне питання - звіт завідувачів філій КЗ  "Центр культури і дозвілля Великомихайлівської селищної ради" за 2023 рік . Текстові звіти супроводжувалися показом відео презентацій  основних заходів, що були проведені в кожному закладі культури. Всім присутнім було цікаво почути та побачити роботу своїх колег, перейняти досвід та привітати завідувачів філій села Гребеники - Гашок Інну, села Стоянове - Слизько Наталію та художнього керівника села Новоселівка - Струк Ольгу з нагородами за результатами роботи у 2023 році. Грамоти та подарунки вручала голова селищної ради Чебан Людмила Анатоліївна, яка подякувала всім за роботу і побажала плідної творчої активності для жителів нашої громади.
27 Грудня, 2023 р., 15:52
Селищний голова Людмила Чебан разом з працівником громади взяла участь у нараді  Роздільнянської районної військової адміністрації під головуванням начальника Роздільнянської районної військової адміністрації Сергієм Приходьком  з представниками правоохоронних органів, районного центру комплектування та соціальної підтримки, районного управління ГУ ДСНС, головами органів місцевого самоврядування.
27 Грудня, 2023 р., 15:46
27 грудня 2023 року в приміщенні селищної ради відбулася чергова робоча зустріч працівників  комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» і  в. о. голови Роздільнянської районної організації Товариства Червоного Хреста України Наталею Буйненко з кандидатами в волонтери Гребениківського  та Стоянівського  старостинських  округів з питання надання послуги  «догляд вдома»  людям похилого віку та людям з інвалідністю , які не охоплені цією послугою за рахунок бюджетних коштів громади.
27 Грудня, 2023 р., 15:42
Новий рік — це свято, на яке чекають і дорослі, і діти. 27 грудня, в приміщенні Великомихайлівської селищної ради, відбулося привітання від Дідуся Морозенка з прийдешнім Новим Роком. Дітям, які перебувають під опікою, піклуванням, дітям, які перебувають у складних життєвих обставинах, було вручено солодкі подарунки. Бажаємо всім у Новому Році миру, злагоди та щастя. Нехай у Ваших серцях горить вогник віри та любові, надії та оптимізму, наснаги та невичерпної енергії.
27 Грудня, 2023 р., 12:58
У 2023 році наш регіон продовжив випробовування з управління фінансами в умовах форс-мажорних обставин, які ледь не щодня змінюються, проте можемо констатувати: Одещина залишається фінансово стійкою.
26 Грудня, 2023 р., 09:13
Ось і настало Різдво, а незабаром новорічні  свята…  І, звичайно, враховуючи теперішній стан, про святкування, пісні та танці ніхто навіть і не думає… Але ж діти,  особливо ті, які з тих чи інших причин залишились без батьківського піклування? Їм зараз і так не солодко: постійні тривоги, дистанційне навчання, різноманітні заборони. Як їх залишити без свята та ялиночки? Так хочеться, щоб всі наші  діти були щасливими, веселими та жили під мирним небом.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь