Великомихайлівська громада

Одеська область, Роздільнянський район

Про заборону продажу алкогольних напоїв військовослужбовцям на час дії правового режиму воєнного стану на території Великомихайлівської територіальної громади

Дата: 30.04.2024 09:13
Кількість переглядів: 65

Фото без описуДо уваги суб’єктів господарювання, які здійснюють торгівлю алкогольними напоями на території населених пунктів Великомихайлівської  територіальної громади!

В умовах воєнного стану на території Великомихайлівської  територіальної громади  спільно наказу голови ООВА, командувача оперативно – стратегічного угрупування військ  «Про деякі питання регулювання торгівлі сильнодіючими хімічними і отруйними речовинами, а також алкогольними напоями та речовинами  виробленими на спиртовій основі» прийнято розпорядження селищного голови    щодо  посилення контролю та повної  заборони  продажу алкогольних напоїв, слабоалкогольних напоїв, вироблених на спиртовій основі особам, що одягнені у формений одяг військовослужбовця та інших правоохоронних  органів.

 Рекомендовано старостам старостинських округів Великомихайлівської селищної  ради  на постійній основі  проводити відповідну роз'яснювальну роботу з  суб’єктами господарювання з  виконання вищезазначеного рішення.

  Вкотре наголошуємо: продавати алкогольні напої у період запровадження воєнного стану дозволяється ВИКЛЮЧНО цивільному населенню. Продаж алкоголю в магазинах, торгових точках, закладах громадського харчування людям у військовій формі – заборонено!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь