Великомихайлівська громада

Одеська область, Роздільнянський район

Головна

Дата: від до Скинути
08 Червня, 2023 р., 14:54
З метою підвищення надійності роботи електричних мереж, недопущення технологічних порушень у роботі устаткування підстанцій в умовах високих температур зовнішнього повітря та магістральних повітряних ліній через низові пожежі у 2023 році, з урахуванням обмежень, що виникли на територіях Української Держави у період дії воєнного стану, введеного Указом Президента України від 24.02.2022 № 64/2022 «Про введення воєнного стану в Україні», нагадуємо що, згідно з вимогами «Правил охорони електричних мереж», затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 27 грудня 2022 року № 1455 (далі - Правила), та Закону України «Про землі енергетики та правовий режим спеціальних зон енергетичних об’єктів», в охоронних зонах ПЛ забороняється виконувати будь-які дії, що можуть порушити нормальну роботу електричних мереж, спричинити їхні пошкодження або нещасні випадки.
07 Червня, 2023 р., 16:28
       Основним ресурсом  громади є її мешканці. На різних етапах життя будь-хто з мешканців громади може потрапити у складні життєві обставини та потребувати професійної соціальної підтримки для їх подолання. Ці обставини можуть бути зумовлені такими чинниками, як невиліковна хвороба, інвалідність, безробіття, малозабезпеченість, домашнє насильство, ухилення батьків або осіб, які їх замінюють, від виконання своїх обов’язків з виховання дитини, похилий вік чи шкода, завдана конфліктом, тощо. Тому в кожній територіальній громаді необхідним є розвиток та забезпечення надання соціальних послуг, спрямованих на профілактику складних життєвих обставин, подолання або мінімізацію їх негативних наслідків, особам/сім’ям, які перебувають у складних життєвих обставинах.
07 Червня, 2023 р., 16:24
Комунальне підприємство «Злагода» створено для забезпечення населення, установ та підприємств Великомихайлівської ОТГ послугами з централізованого водопостачання. Засновником Підприємства є Великомихайлівська  територіальна громада, в особі  селищної ради. Уповноваженими органами з управління підприємства є Великомихайлівська селищна рада та виконавчий комітет Великомихайлівської селищної ради.
06 Червня, 2023 р., 16:18
У такий складний час, в умовах воєнного стану, свідомо нищити українську землю - це злочин!
06 Червня, 2023 р., 15:08
06.06.2023 року в приміщені селищної ради відбулося чергове засідання комісії  з питань  техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій  при Великомихайлівській селищній раді (голова комісії селищний голова Людмила ЧЕБАН).  На розгляд виносилися такі питання:
05 Червня, 2023 р., 16:43
Національний банк України разом із Кіберполіцією розпочали Всеукраїнську інформаційну кампанію з протидії платіжному шахрайству «Шахрай Гудбай». Мета кампанії – поліпшити обізнаність громадян про кібергігієну та сформувати культуру безпечної поведінки у віртуальному просторі та нагадати українцям правила безпеки безготівкових та онлайн-платежів.
05 Червня, 2023 р., 08:10
АДРЕСУ ВАШОГО УКРИТТЯ ЗА МІСЦЕМ ПРОЖИВАННЯ ТА НОМЕР ТЕЛЕФОНУ «ГАРЯЧОЇ» ЛІНІЇ ВИ МОЖЕТЕ УТОЧНИТИ НА САЙТІ ОРГАНУ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ.         
04 Червня, 2023 р., 11:57
День пам’яті встановила Верховна Рада України у 2021 році. Дата 4 червня обрана не випадково – цього дня у світі відзначають Міжнародний день дітей – безневинних жертв агресії.
02 Червня, 2023 р., 08:46
Одеська обласна державна адміністрація розпочала підготовку до написання стратегії розвитку, програми комплексного відновлення та плану відновлення Одеської області. Для реалізації цього завдання залучені різні експерти для вивчення та збору інформації.
01 Червня, 2023 р., 16:14
 Уже традиційно 1 червня відзначається Міжнародний день захисту дітей. Це свято стало символом дитячої щирої радості та надії на майбутнє. Адже саме в дітях ми бачимо здійснення своїх мрій і сподівань, прагнемо, щоб вони росли здоровими та мали усі умови для всебічного розвитку. І наш святий обов’язок дорослих – зробити своїх дітей щасливими не тільки сьогодні, влаштувавши їм якесь свято, а завтра і завжди. Адже наші діти – то майбутнє нашої країни, яке має бути щасливим. І кожна усмішка, кожне сказане ласкаве слово – це великий внесок у щасливе дитинство маленьких українців.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь