Великомихайлівська громада

Одеська область, Роздільнянський район

Головна

Дата: від до Скинути
13 Липня, 2023 р., 09:43
На початку березня 2022 року був схвалений закон “Про особливості трудових відносин у період воєнного стану”. Як зауважують у Держпраці, з ним до сьогодні чітко не ознайомлені працівники, і навіть деякі роботодавці. Що змінилось із нашою роботою, розповів УНН голова Державної служби України з питань праці Ігор Дегнера.
12 Липня, 2023 р., 11:30
10.07. 2023 року  відбулася зустріч селищного голови Людмили Чебан з  Т.в.о. начальником  Роздільнянського районного відділу поліції ГУНП в Одеській області підполковником  поліції Михайлом  Чернієм  та Т.в.о. начальником відділення поліції 1 Роздільнянського РВП  ГУНП в Одеській області капітаном поліції  Ігорем  Ткаченком.  
11 Липня, 2023 р., 15:07
  11.07. 2023 року селищний голова Людмила Чебан спільно з начальником Роздільнянської районної військової адміністрації Сергій Приходько, керівництвом районного відділу поліції, Роздільнянського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, районної ради, заступниками начальника РВА, головами територіальних громад району взяли  участь у селекторній нараді в режимі відеозв’язку під головуванням начальника Одеської ОВА Олега Кіпера. На початку наради начальники районних військових адміністрацій звітували про стан справ у районах. Про ефективність спрямування коштів місцевих бюджетів Одеської області за підсумками їх виконання у I півріччі 2023 року доповіла директор Департаменту фінансів ОВА Марина Зінченко Директор Департаменту охорони здоров’я ОВА Наталія Одарій-Захар’єва доповіла про спроможну мережу закладів охорони здоров’я Одеського Госпітального округу. З інформацією про стан процесів деколонізації в районах області з урахуванням останніх змін до чинного законодавства виступила директор Департаменту культури, національностей, релігій та охорони об’єктів культурної спадщини Одеської ОВА Олена Олійник. Також під час наради були розглянуті проблемні питання, що потребують невідкладного розгляду, про що доповіли керівники структурних підрозділів Одеської ОВА. По завершенню селекторної наради начальник Роздільнянської РВА Сергій Приходько провів нараду з головами територіальних громад з питань щодо проведення робіт з облаштування та приведення в готовність захисних споруд цивільного захисту до навчального року у закладах освіти територіальних громад Роздільнянського району та облаштування додаткових місць для розміщення внутрішньо переміщених осіб. За результатами селекторної наради очільник району надав відповідні доручення керівникам структурних підрозділів райдержадміністрації.
10 Липня, 2023 р., 16:28
10.07.2023 року селищний голова Людмила Чебан провела апаратну нараду з начальниками відділів селищної ради, в ході якої були обговорені актуальні питання життєдіяльності громади:  соціальної сфери, економіки, житлово-комунальної сфери, освіти, продовження заходів з благоустрою територій, ремонтних робіт дорожнього покриття.
10 Липня, 2023 р., 16:18
"Надійшло інформаційне повідомлення через систему швидкого оповіщення по харчових продуктах та кормах (RASFF) стосовно виявлення новітнього харчового інгредієнту L-альфа-гліцерилфосфорилхолін (альфа-GPC) у харчовій добавці, що експортувалась з Польщі (виробник: Fitness Authority Sp. z o.o., Otomin) до України (отримувач: UA FITONE DISTRIBUTION, вул. Ярмаркова 1, м. Кременчук, Полтавська обл., 39600)", - йдеться у повідомленні.
10 Липня, 2023 р., 11:19
Враховуючи стратегічне значення автомобільних доріг для забезпечення належної роботи економіки країни в умовах правового режиму воєнного стану, беручи до уваги велике скупчення великовагових транспортних засобів та їх рух у напрямку портів Одеської області, у тому числі у рамках реалізації «Зернової Ініціативи» та «Дунайського портового кластеру», з метою забезпечення збереження автомобільних доріг загального користування в Одеській області, зокрема, при температурі повітря вищій, ніж +28°С, спільним наказом Командувача оперативно-стратегічного угруповання військ «Одеса» та голови Одеської обласної державної (військової) адміністрації від 05 липня 2023 року №9 «Про деякі питання безпеки дорожнього руху та збереження автомобільних доріг в умовах правового режиму воєнного стану» прийнято рішення про встановлення особливого режиму в’їзду і виїзду, обмеження свободи пересування, а також руху транспортних засобів на автомобільних дорогах М-15 /Одеса-Рені/, М-05 /Київ-Одеса/, М-14 /Одеса-Мелітополь/ (далі – автомобільні дороги) у межах Одеської області у період з 10:00 години до 18:00 години (далі – особливий режим).
10 Липня, 2023 р., 08:20
 З метою підвищення надійності електропостачання та попередження аварій в електричних мережах, АТ "ДТЕК ОДЕСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ" буде проводити профілактичні роботи у межах Вeликoмихaйлівськa селищна територіальна громада.   У зв’язку з виконанням цих робіт буде відключення електроенергії у таких населених пунктах:
07 Липня, 2023 р., 15:17
Повітряна тривога стала невід’ємною частиною нашого життя.
07 Липня, 2023 р., 15:08
Ми всі прагнемо перемоги і попри війну, як хороші господарі, працюємо над тим, щоб наша громада була чистою та охайною.
07 Липня, 2023 р., 14:18
Ми в проєкті «Активні парки».  Метою проєкту є оздоровча рухова активність людей.  На це з державного бюджету виділено 392,4 тисячі гривень.  Кошти в рамках загальної субвенції отримала і наша громада, 88 тисяч гривень спрямовуються на оплату послуг координатора з проведення заходів щодо реалізації соціального проєкту.  Проєкт має об’єднати мешканців громади різного віку, та популяризувати активний спосіб життя.  Слідкуйте за нашими публікаціями.  Ми будемо розповідати про реалізацію проєкту на території нашої громади. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь