Великомихайлівська громада

Одеська область, Роздільнянський район

НОВИНИ  ГРОМАДИ

Дата: 18.02.2022 15:58
Кількість переглядів: 286

 

 

17.02.2022 року відбувся  онлайн - вебінар на тему: «Упровадження Концепції комунікації у сфері гендерної рівності на місцевому рівні»  Всеукраїнською Асоціацією ОТГ  з представниками територіальних громад у партнерстві з проєктом ООН Жінки «Просування гендерної рівності та розширення прав та можливостей жінок в рамках реформи децентралізації в Україні».

Мета заходу: ознайомлення представників ОМС з положеннями Концепції комунікації у сфері гендерної рівності, можливостями та перевагами її впровадження на місцевому рівні.

 

Податки – це важливо!

 

 Конструктивна розмова селищного голови Людмили Чебан та начальника Великомихайлівської державної податкової інспекції Головного управління ДПС в Одеській області Дмитра Голіченко щодо організації співпраці з податковими органами у сфері декларування доходів та сплати податків до місцевих бюджетів.  Проведено аналіз діючих ставок місцевих податків та зборів, з метою проведення їх у відповідність до економічного обґрунтованого рівня для забезпечення наповнення бюджету громади.

 

Селищний голова Людмила Чебан провела робочу нараду  з начальниками структурних підрозділів селищної ради щодо підготовки звітів про підсумки  роботи селищної  ради за 2021 рік.

 

 

18.02.2022 року виконавчий комітет селищної ради розглянув ряд важливих питань життєдіяльності громади.   

-  заслухали звіт Великомихайлівської селищної ради про виконання селищного бюджету; 

-  надання соціальних послуг догляду вдома особам похилого віку;

-  поставлення на квартирний облік дітей зазначеної категорії;

- розглянуто блок питань ЖКГ;

- про затвердження складу  та Положення про адміністративну комісію при виконавчому комітеті Великомихайлівської селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь