Великомихайлівська громада

Одеська область, Роздільнянський район

НОВИНИ  ГРОМАДИ

Дата: 18.02.2022 15:58
Кількість переглядів: 331

 

 

Фото без опису17.02.2022 року відбувся  онлайн - вебінар на тему: «Упровадження Концепції комунікації у сфері гендерної рівності на місцевому рівні»  Всеукраїнською Асоціацією ОТГ  з представниками територіальних громад у партнерстві з проєктом ООН Жінки «Просування гендерної рівності та розширення прав та можливостей жінок в рамках реформи децентралізації в Україні».

Мета заходу: ознайомлення представників ОМС з положеннями Концепції комунікації у сфері гендерної рівності, можливостями та перевагами її впровадження на місцевому рівні.

 

Податки – це важливо!

 

 Конструктивна розмова селищного голови Людмили Чебан та начальника Великомихайлівської державної податкової інспекції Головного управління ДПС в Одеській області Дмитра Голіченко щодо організації співпраці з податковими органами у сфері декларування доходів та сплати податків до місцевих бюджетів.  Проведено аналіз діючих ставок місцевих податків та зборів, з метою проведення їх у відповідність до економічного обґрунтованого рівня для забезпечення наповнення бюджету громади.

 

Селищний голова Людмила Чебан провела робочу нараду  з начальниками структурних підрозділів селищної ради щодо підготовки звітів про підсумки  роботи селищної  ради за 2021 рік.

 

 

Фото без опису

18.02.2022 року виконавчий комітет селищної ради розглянув ряд важливих питань життєдіяльності громади.   

-  заслухали звіт Великомихайлівської селищної ради про виконання селищного бюджету; 

-  надання соціальних послуг догляду вдома особам похилого віку;

-  поставлення на квартирний облік дітей зазначеної категорії;

- розглянуто блок питань ЖКГ;

- про затвердження складу  та Положення про адміністративну комісію при виконавчому комітеті Великомихайлівської селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь