Великомихайлівська громада

Одеська область, Роздільнянський район

Газеті «Єдність» - 90!

Дата: 19.02.2022 14:02
Кількість переглядів: 285

Фото без описуПрийміть найщиріші вітання з нагоди 90-річчя виходу газети.

Ваша повсякденна, наполеглива праця, високопрофесійне почуття обов’язку, відданість справі здобули широке визнання і шану великої армії читачів і шанувальників вашого таланту.

         Завдяки Вам мешканці  громади оперативно отримують об’єктивну та правдиву інформацію. Ваші матеріали поповнюють яскравими незабутніми сторінками літопис нашого рідного краю. На Вас покладена важлива місія – стояти на сторожі демократії, професійно, самовіддано і чесно служити своїй справі, прославляти самобутню історію та сьогодення, духовність і високу моральність жителів громади: простих трударів і славетних земляків.

       Нехай ваше відкрите і щире слово служить правді та істині, утвердженню добра і справедливості, а доля буде прихильною до вас, дарує щастя та здоров’я!

Упевнені, що й надалі обрані газетою демократичні чесноти, самовіддане служіння своїм землякам, неспинне прагнення змінювати життя у Великомихайлівській громаді на краще залишатимуться домінуючими орієнтирами для головного редактора та журналістів видання, численного активу громадських дописувачів і передплатників, а також: усіх мешканців старостинських округів, хто звик щотижнево звіряти своє життя із «Єдністю».

         З роси й води вам, шановні творці-газетярі «Єдність»!

                                                                              З повагою,  селищна рада


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь