Великомихайлівська громада

Одеська область, Роздільнянський район

Автомобіль спеціального призначення

Дата: 11.02.2022 10:56
Кількість переглядів: 452

Фото без описуКОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ "ВЕЛИКОМИХАЙЛІВСЬКИЙ ІНКЛЮЗИВНО-РЕСУРСНИЙ ЦЕНТР" ВЕЛИКОМИХАЙЛІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ РОЗДІЛЬНЯНСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ.

На подвір'ї Одеський обласний ресурсний центр підтримки інклюзивної освіти 8 автівок чекали на своїх нових власників. Грайливі сонячні промінчики виблискували на усміхнених обличчях очільників територіальних громад та щасливих директорів інклюзивно-ресурсних центрів, які не могли натішитись дидактичним наповненням спеціалізованого автомобіля RENAULT MASTER спеціального призначення.

Мобільний інклюзивно-ресурсний центр – це автомобіль спеціального призначення в якому наявний стелаж та стіл для дидактичних матеріалів, які необхідні для проведення комплексної психолого-педагогічної оцінки розвитку дітей, надання психолого-педагогічних, корекційно-розвиткових послуг дітям, які не відвідують заклади освіти за місцем проживання. Завдяки автомобілю команда центру зможе бути мобільнішою та надавати додаткові психолого-педагогічні та корекційно-розвиткові послуги дітям, які проживають на території Великомихайлівської ТГ та дітям з інших адміністративно-територіальних одиниць або територіальних громад, з якими буде укладено договори про міжбюджетний трансфер

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь