Великомихайлівська громада

Одеська область, Роздільнянський район

Новини

27 Липня, 2023 р., 11:09
Від  імені всієї громади щиро вітаємо  вас з нагоди професійного свята - дня медичного працівника. Шана і дяка за ваші чуйні серця, за врятовані життя, за повернуте здоров’я мешканцям громади.
26 Липня, 2023 р., 14:00
 26.07.2023 року відбувся інформаційний захід щодо грантових програм «єРобота: Своя справа» і «Грант для ветеранів та їх подружжя» за участю селищної голови Людмили Чебан, її заступників та старост Великокомарівського, Гребениківського, Комарівського, Новоолександрівського, Новопетрівського, Новоселівського, Полезненського, Соше – Острівського, Стоянівського округів.
26 Липня, 2023 р., 12:22
26.07.2023 року  в приміщені селищної ради відбулося засідання виконавчого комітету головуюча селищний голова Людмила Чебан, на якому були розглянуті питання:
25 Липня, 2023 р., 16:26
25 липня 2023 року  селищний голова Людмила Чебан спільно з начальником Роздільнянської районної військової адміністрації Сергій Приходько, керівництвом районного відділу поліції, Роздільнянського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, районної ради, заступниками начальника РВА, головами територіальних громад району взяли  участь  в селекторній нараді, яка проходила під головуванням начальника Одеської ОВА Олега Кіпера.
25 Липня, 2023 р., 14:12
     Питання зниження шкідливого впливу тютюну на здоров'я населення та регулювання обігу тютюнових виробів − це ключовий компонент багатосторонньої світової стратегії, до якої приєдналася Україна ще у 2006 році, ратифікувавши Рамкову конвенцію ВООЗ із боротьби проти тютюну.       
24 Липня, 2023 р., 13:01
До Головного управління Держпродспоживслужби в Одеській області надійшло інформаційне повідомлення системи швидкого реагування по харчових продуктах та кормах (RASFF) від 18 липня 2023 року № 2023.4690-fup2 стосовно виявлення охратоксину А в меленій каві (виробник: Gruppo Gimoka srl, Trezzano S/N, Італія), що експортувалась з Австрії (оптовик: GUNZ Warenhandels GmbH, Mäder) в Україну (отримувач: ТОВ «ТД ГУРМАНДІЗ», вул. Костянтинівська 72, м. Київ, 04080).
21 Липня, 2023 р., 17:00
В рамках проєкту «Пліч-о-пліч» на відбудову населених пунктів Херсонщини, патронат над якими взяла Одеська ОВА, виділено та перераховано 5 мільйонів гривень: 1,5 млн. грн на Великоолександрівську селищну раду та 3,5 млн. грн на Чорнобаївську сільську раду. Також додатково виділено ще 15 мільйонів гривень: 12 млн. грн на Чорнобаївську ТГ, 3 млн. грн на Великоолександрівську ТГ. Заплановано виділення з обласного бюджету ще 23 млн. грн на об’єкти соціальної сфери, а саме на капітальний ремонти ліцею та садочку в селі Киселівка, Чорнобаївської ТГ.
21 Липня, 2023 р., 14:22
Працівниками відділу благоустрою та житлово-комунального господарства  виконується щоденна  робота стосовно покращення благоустрою і санітарного стану нашого селища та  населених  пунктів Великомихайлівської ТГ, місць  масового  відпочинку громадян, ремонту та обслуговування  дорожньої  мережі , освітлення вулиць, озеленення, видалення аварійних насаджень, утримання місць поховання та кладовищ, сміттєзвалищ тощо.
21 Липня, 2023 р., 12:53
21.07.2023 року селищний  голова Людмила Чебан провела особистий прийом громадян.   Розглядалися питання, заяви та скарги різного направлення: пільговий проїзд жителів громади, ремонт центральних та вуличних доріг, вивезення сміття, прибирання територій, надання допомоги жителям громади пенсійного віку.  Всі питання були розглянуті та надані відповіді. Окремі питання були поставлені на контроль

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь