Великомихайлівська громада

Одеська область, Роздільнянський район

Новини

09 Серпня, 2023 р., 11:53
Головне управління ДПС в Одеській області інформує, що законом України від 30 червня 2023 року № 3219-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану» відновлено положення щодо відповідальності суб’єктів господарювання за порушення вимог Закону України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» (далі – Закон), зокрема, з 1 жовтня 2023 року у разі встановлення контролюючими органами факту непроведення розрахункових операцій через РРО/ПРРО з фіскальним режимом роботи, будуть застосовуватись фінансові санкції, передбачені п. 1 ст. 17 Закону.
09 Серпня, 2023 р., 11:52
Головне управління ДПС в Одеській області повідомляє, що у зв’язку із набранням чинності 01.08.2023 Законом України від 30 червня 2023 року № 3219-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану», яким, зокрема, внесено зміни до Закону України від 06.07.1995 № 265/95-ВР «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» (далі – Закон № 265), відновлено дію абзацу сьомого статті 5 Закону № 265, у зв’язку з чим використання ПРРО в режимі офлайн без отриманого в контролюючому органі діапазону фіскальних номерів, сформованих фіскальним сервером контролюючого органу, заборонено.
08 Серпня, 2023 р., 08:44
8 серпня 2023 року заступник селищного голови Ігор Гончарук спільно з начальником Роздільнянської районної військової адміністрації Сергієм Приходько, головами громад району та представниками районної ради взяли участь в селекторній нараді, яка проходила під головуванням начальника Одеської ОВА Олега Кіпера.
03 Серпня, 2023 р., 14:38
 За даними Українського гідрометеорологічного центру, внаслідок збільшення тривалості посушливих періодів впродовж липня-серпня 2023 року, зберігатимуться негативні тенденції щодо погіршення ситуації з пожежами в природних екосистемах.           На сьогоднішній день по всій Україні оголошено надзвичайний рівень пожежної небезпеки.
02 Серпня, 2023 р., 14:54
Служба у  справах дітей селищної ради інформує, що 01 серпня 2023 року спільно з фахівцем соціальної роботи КУ центру надання соціальних послуг, був здійснений профілактичний рейд до Новоолександрівського, Великокомарівського та Комарівського старостинських округів, з метою обстеження умов проживання дітей, які виховуються та проживають в багатодітних сім’ях, сім’ях опікунів, та які опинилися в складних життєвих обставинах.
02 Серпня, 2023 р., 14:53
 3 метою реалізації ст. 25 3акону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та норм наказу Міністерства аграрної політики та продовольства України від 10.02.2016 року N2 39 «Про затвердження Порядку проведення державної реєстрації потужностей, ведення державного реєстру потужностей операторів ринку та надання інформації з нього заінтересованим суб’єктам» оператори ринку (ФОП, СПД, ТОВ і.т.д.), які провадять діяльність, зобов'язані зареєструвати потужності, які використовуються на будь-якій стадії виробництва та/або обігу харчових продуктів. Державна реєстрація потужностей здійснюється Головним Управлінням Держпродспоживслужби в Одеській області шляхом внесення відповідної інформації до реєстру на безоплатній основі. Потужностям у реєстрі присвоюється особистий реєстраційний номер.
02 Серпня, 2023 р., 14:17
За результатами досліджень державними лабораторіями Держпродспоживслужби біологічного матеріалу від свиней, що загинули у приватному секторі та мисливському господарстві Київської і Чернігівської областей, виявлено ДНК-вірус африканської чуми свиней, що є ризиком для господарств сусідніх областей.
02 Серпня, 2023 р., 11:07
27.06.2023 року комісією селищної ради «Про створення комісії з питань визначення стану зелених насаджень» разом з державним інспектором з охорони навколишнього  природного середовища Південно – Західного округу (Миколаївська та Одеська області) С.А. Кожухарем  відбувся об’їзд території громади  щодо видалення зелених насаджень.  Згідно з перевіркою був складений акт з висновком комісії надати документи на засідання виконавчого комітету Великомихайлівської селищної ради для розгляду питання про видачу ордера на видалення сухостійних, усихаючи, фаутних зелених насаджень з визначенням виконавця робіт, а саме:
01 Серпня, 2023 р., 15:43
1 серпня Держпраці розпочинає широку інформаційну кампанію «Виходь на світло!», спрямовану на підвищення обізнаності та підтримку у сфері працевлаштування.
01 Серпня, 2023 р., 15:39
З метою проведення інформаційних кампаній до Всесвітнього дня протидії торгівлі людьми, який проголошено Генеральною Асамблеєю Організації Об’єднаних Націй НАЦІОНАЛЬНОЮ СОЦІАЛЬНОЮ СЕРВІСНОЮ СЛУЖБОЮ УКРАЇНИ видана пам’ятка ДЛЯ ОСІБ, ПОСТРАЖДАЛИХ ВІД ТОРГІВЛІ ЛЮДЬМИ / ПОСАДОВИХ ОСІБ, ВІДПОВІДАЛЬНИХ ЗА ВСТАНОВЛЕННЯ СТАТУСУ ТАКОЇ ОСОБИ

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь