Великомихайлівська громада

Одеська область, Роздільнянський район

Інформує КП "Злагода"

Дата: 16.05.2022 16:43
Кількість переглядів: 146

 КП «ЗЛАГОДА» звертається до всіх мешканців з проханням щодо раціонального використання води!

У зв’язку з відсутністю на протязі великого терміну дощів в селищі проводиться масовий полив присадибних ділянок. Відповідно тиск в водогоні зменшується і деякі абоненти не можуть отримати воду в достатній кількості.

Крім того, на території громади збільшилась кількість споживачів води за рахунок  внутрішньо переміщених осіб. А звідси збільшився попит та використання води. Насос на центральній свердловині, на протязі останніх двох неділь працював  в  підвищеному  режимі, тому на сьогоднішній день його потужність зменшилась. Але ми працюємо в цьому напрямку, новий насос вже замовлено і ми чекаємо його прибуття. Враховуючи що всі насоси, що були в Україні, знаходились до війни в м. Бердянськ, Херсон, Харків, давайте з порозумінням і терпінням віднесемося до строків його прибуття.

Звертаємося до вас з  проханням  якомога раціональніше використовувати воду для побутових потреб  та поливу, щоб дати змогу іншим отримати всі відповідні послуги з водопостачання. Подбайте про своїх сусідів, а не тільки про себе, згуртуйтеся, з розумінням поставтесь до  сьогоденного становища!

На даний час  всі свердловини селища  задіяні, всі контрольні крани відкриті. Тиск в водогоні нормалізований. Збільшити тиск ми не можемо, бо  зважаючи на стан нашого водогону, будемо мати прориви в великій кількості.

Разом з тим звертаємось до вас з проханням про своєчасну оплату рахунків за комунальні послуги. Не накопичуйте собі боргів, а нашому підприємству дайте змогу працювати  та надавати вам послуги в повному обсязі.

Ще раз хочемо наголосити, що зараз важкі для країни часи, в місцях де йдуть інтенсивні  бойові дії населення взагалі не має ніяких комунальних благ. І навіть якщо на нашій території не ведуться бойові дії, все одно просимо вас зробити запаси води і мати її постійно. Це убезпечить вас в  критичних ситуаціях, якщо такі настануть!

Щодо поводження з сміттям, то просимо вас теж віднесіться до цього питання з порозумінням. Баки для сміття призначені для ТПВ   до яких відносять:

•картон, папір газетний, пакувальний або споживчий;

•різного роду тара (  скляна, металева, пластикова);

•предмети та вироби з дерева, металу, скла, пластмаси та інших матеріалів, що вийшли з ужитку або втратили споживчі властивості;

•залишки овочів та фруктів, харчові та кухонні відходи;

•вироби зі шкіри та текстилю (взуття, одяг та ін.)

Не викидайте крупно габаритне сміття в баки, не складуйте гілки біля баків.

Сподіваємося  на ваше порозуміння!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь