Великомихайлівська громада

Одеська область, Роздільнянський район

Форум голів

Дата: 23.11.2023 15:45
Кількість переглядів: 127

Фото без опису23.11.2023 року селищний голова Людмила ЧЕБАН  взяла участь в форумі голів  Всеукраїнської Асоціації об'єднаних територіальних громад.

Делегація Одеського РВ ВАОТГ у складі #АрхірійМарина#БєлоусОлег#ЖирунОлег#ТкаченкоДенис#ВолошинОлександр#ТопорВіктор#ЧебанЛюдмила#ТринчаВалентина#ПарпуланськийСергій#ВеліковСтепан#РибакВалентин берe участь у Загальних Зборах Всеукраїнської Асоціації об'єднаних територіальних громад та Форум голів громад, який проходить 23-24 листопада у Києві. Перший день був дуже насиченим: поспілкувалися з численними поважними іноземними патнерами; прийняли Стратегію розвитку ВАОТГ на 2024-2028 роки; затвердили персональний склад Ради та Правління ВАОТГ; обговорили питання взаємодії органів місцевого самоврядування з військовими адміністраціями; активно попрацювали на панельних дискусіях. На Загальних зборах було обрано голів двох платформ «Старости» та «Безпека. Екологія».

Головою платформи «Безпека. Екологія» обрано голову Одеського регіонального відділення ВАОТГ, Красносільського сільського голову Марину Миколаївну Архірій.

💐Щиро вітаємо Вас, шановна Марино Миколаївно! Бажаємо Вам вдалого старту та успішної і результативної діяльності!💛💙

#УспішніРазом!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь