Великомихайлівська громада

Одеська область, Роздільнянський район

Головна

Дата: від до Скинути
29 Січня, 2024 р., 14:13
29 січня Україна відзначає День пам’яті Героїв Крут. Цього дня ми віддаємо шану стійкості та мужності молодих хлопців, які так само, як і сьогоднішні захисники України, стали на захист української держави та зупинили нападника.
29 Січня, 2024 р., 11:12
29.01.2024 року   в приміщені селищної ради відбулося засідання виконавчого комітету.  Головуючий В.о. селищного голови, секретар селищної ради Юрій Тишлер, на якому були розглянуті питання:
26 Січня, 2024 р., 14:03
Великомихайлівська  громада в глибокій жалобі - ще один наш Захисник повернеться додому "на щиті"  Проскуркін Валентин Олександрович житель с. Гіржове (1988 року народження).
26 Січня, 2024 р., 13:42
З метою виявлення бажаючих осіб, з числа ВПО, отримувати послуги державної служби зайнятості 25 січня в приміщенні Великомихайлівської селищної ради відбулася робоча зустріч заступника директора-начальника Великомихайлівського відділу Роздільнянської філії Одеського обласного центру зайнятості Антоніни Дикуненко з заступником голови Великомихайлівської селищної ради Ігорем Гончаруком та соціальними партнерами.
25 Січня, 2024 р., 10:53
Звертаємо вашу увагу, відкрито безкоштовний рейс,
25 Січня, 2024 р., 08:17
З метою підвищення надійності електропостачання та попередження аварій в електричних мережах, АТ "ДТЕК ОДЕСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ" буде проводити профілактичні роботи у межах Вeликoмихaйлівськa селищна територіальна громада.   У зв’язку з виконанням цих робіт буде відключення електроенергії у таких населених пунктах:  
24 Січня, 2024 р., 14:34
Інформаційна пам’ятка щодо запобігання та протидії домашньому насильству
23 Січня, 2024 р., 11:39
В Україну привезли небезпечний чай, який спричинює багато проблем зі здоров’ям. Про це повідомляє Головне управлінні Держпродспоживслужби в Одеській  області. За повідомленням, чай привезли з Китаю, імпортером є Німеччина).
22 Січня, 2024 р., 12:30
Щороку 22 січня у день проголошення Акта Злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки Україна відзначає День Соборності. Офіційно це свято встановлено Указом Президента України «Про День соборності України» від 21 січня 1999 року №42. Відзначення Дня Соборності — це символ нерозривного зв’язку між усіма поколіннями борців за вільну Україну. Зараз, як і 105 років тому, українські захисники та захисниці роблять усе, щоб наша Україна жила і процвітала! Адже наша країна незламна, її ніхто не зможе скорити! Україна – Соборна і єдина, і нам її історію творить! Єдність і свобода робить нас гідними нащадками наших батьків! Будемо з шаною зберігати й захищати цей неоціненний скарб! Хай береже нас усіх Господь. Слава Україні! Героям слава!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь