Великомихайлівська громада

Одеська область, Роздільнянський район

Головна

Дата: від до Скинути
03 Січня, 2024 р., 16:23
 Прикордонний загін Державної прикордонної служби України поінформував, що уряд України постановою № 1292 від 7 грудня цього року вніс зміни до постанови КМУ від 27 липня 1998 року № 1147 «Про прикордонний режим».
31 Грудня, 2023 р., 09:22
Цей рік був важким для нашої країни, наших громадян, адже український народ продовжує виборювати незалежність. Але ми сильні і захистимо нашу землю, разом! У новий рік ми входимо із новими сподіваннями – на добрі зміни, на краще життя для себе та своєї родини, для своєї рідної землі. Ми віримо що справдяться наші сподівання і все залежить передусім від кожного з нас – від нашої відповідальності, життєвої позиції, розуму, щоденної кропіткої праці та віри у Перемогу. Нехай же різдвяні та новорічні свята принесуть Вам мир, спокій і злагоду, впевненість у майбутньому. Зичимо вам та вашим родинам міцного здоров’я, успіхів, родинного щастя, достатку і добробуту! Бажаємо гарного настрою і любові, нехай у Вашому житті панують гармонія та вдача! З Новим 2024 роком! З повагою,  секретар селищної ради  Юрій Тишлер 
29 Грудня, 2023 р., 11:10
29.12 .2023 року в приміщені селищної ради відбулася 53 поза чергова сесія (головуючий секретар селищної ради Юрій ТИШЛЕР), на розгляд сесії були винесені наступні питання:
28 Грудня, 2023 р., 17:13
28.12 .2023 року в приміщені селищної ради відбулася 52 чергова сесія (головуюча селищний голова Людмила Чебан), на розгляд сесії були винесені наступні питання:
28 Грудня, 2023 р., 09:49
Український народ сьогодні протистоїть зовнішньому агресору, завдяки ЗСУ виборює право на своє існування.
27 Грудня, 2023 р., 16:54
27 грудня відбувся семінар працівників культури Великомихайлівської ТГ. Головне питання - звіт завідувачів філій КЗ  "Центр культури і дозвілля Великомихайлівської селищної ради" за 2023 рік . Текстові звіти супроводжувалися показом відео презентацій  основних заходів, що були проведені в кожному закладі культури. Всім присутнім було цікаво почути та побачити роботу своїх колег, перейняти досвід та привітати завідувачів філій села Гребеники - Гашок Інну, села Стоянове - Слизько Наталію та художнього керівника села Новоселівка - Струк Ольгу з нагородами за результатами роботи у 2023 році. Грамоти та подарунки вручала голова селищної ради Чебан Людмила Анатоліївна, яка подякувала всім за роботу і побажала плідної творчої активності для жителів нашої громади.
27 Грудня, 2023 р., 15:52
Селищний голова Людмила Чебан разом з працівником громади взяла участь у нараді  Роздільнянської районної військової адміністрації під головуванням начальника Роздільнянської районної військової адміністрації Сергієм Приходьком  з представниками правоохоронних органів, районного центру комплектування та соціальної підтримки, районного управління ГУ ДСНС, головами органів місцевого самоврядування.
27 Грудня, 2023 р., 15:46
27 грудня 2023 року в приміщенні селищної ради відбулася чергова робоча зустріч працівників  комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» і  в. о. голови Роздільнянської районної організації Товариства Червоного Хреста України Наталею Буйненко з кандидатами в волонтери Гребениківського  та Стоянівського  старостинських  округів з питання надання послуги  «догляд вдома»  людям похилого віку та людям з інвалідністю , які не охоплені цією послугою за рахунок бюджетних коштів громади.
27 Грудня, 2023 р., 15:42
Новий рік — це свято, на яке чекають і дорослі, і діти. 27 грудня, в приміщенні Великомихайлівської селищної ради, відбулося привітання від Дідуся Морозенка з прийдешнім Новим Роком. Дітям, які перебувають під опікою, піклуванням, дітям, які перебувають у складних життєвих обставинах, було вручено солодкі подарунки. Бажаємо всім у Новому Році миру, злагоди та щастя. Нехай у Ваших серцях горить вогник віри та любові, надії та оптимізму, наснаги та невичерпної енергії.
27 Грудня, 2023 р., 12:58
У 2023 році наш регіон продовжив випробовування з управління фінансами в умовах форс-мажорних обставин, які ледь не щодня змінюються, проте можемо констатувати: Одещина залишається фінансово стійкою.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь