Великомихайлівська громада

Одеська область, Роздільнянський район

Головна

Дата: від до Скинути
05 Грудня, 2023 р., 14:22
5 грудня 2023 року спільно з поліцейським офіцером ТГ, старшим інспектором ЮП ВП, соціальним педагогом Новопетрівського ліцею селищної ради був здійснений візит до Новопетрівського старостинського округу, з метою проведення профілактично-роз’яснювальної бесіди з учнями Новопетрівського ліцею щодо дотримання правил поведінки в навчальному закладі, відвідування занять в ліцеї, а також обстеження умов проживання дітей.  
05 Грудня, 2023 р., 12:12
Африканська чума свиней (АЧС) – небезпечне вірусне захворювання домашніх і диких свиней, що характеризується гарячкою, синюшністю шкіри та крововиливами у внутрішніх органах. Вірус надзвичайно стійкий до високої температури і може зберігатися протягом тривалого часу в тушах свиней, крові, фекаліях, у замороженому чи копченому м’ясі.
05 Грудня, 2023 р., 11:43
Вигорання – нова епідемія ХХІ століття. Згідно з дослідженням Gradus Research, втома та вигорання співробітників є основними проблемами, що знижують продуктивність на роботі. Щоб допомогти українцям відновити ефективність праці, компанія BetterMe, яка дбає про фізичне й ментальне здоров’я понад 150 млн людей, спільно з Міністерством економіки України, у межах Всеукраїнської програми ментального здоров'я “Ти як?”, яка впроваджується за ініціативою першої леді Олени Зеленської, розробили Програму підвищення продуктивності на роботі. 
30 Листопада, 2023 р., 10:44
30.11. 2023 року   в приміщені селищної ради відбулося засідання виконавчого комітету (головуюча  селищний голова Людмила Чебан), на якому були розглянуті питання: 
29 Листопада, 2023 р., 16:11
Селищний голова Людмила Чебан взяла участь у засіданні Державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при Роздільнянській районній державній адміністрації під  керівництвом начальника Роздільнянської районної військової адміністрації Сергія Приходька.    Розглянуто питання щодо оголошення спалаху Африканської чум свиней (АЧС) в підсобному господарстві Новосавицького психоневрологічного будинку-інтернат.
29 Листопада, 2023 р., 16:10
З метою підвищення надійності електропостачання та попередження аварій в електричних мережах, АТ "ДТЕК ОДЕСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ" буде проводити профілактичні роботи у межах Вeликoмихaйлівськa селищна територіальна громада.   У зв’язку з виконанням цих робіт буде відключення електроенергії у таких населених пунктах:  
28 Листопада, 2023 р., 17:58
На Одещині погіршення погодних умов !
28 Листопада, 2023 р., 16:29
Пекучий біль назавжди в наших серцях, сьогодні "на щиті" до рідного селища повернувся Дрозд Василь.
27 Листопада, 2023 р., 17:41
Завдяки злагодженій роботі на теперішній час у Великомихайлівській громаді відновлено світло, розчищено майже усі під'їзні дороги до населених пунктах.
24 Листопада, 2023 р., 09:56
     Запрошуємо родини з дітками до 2-х років, у яких є потреба  у лактозному дитячому харчуванні. Маєте можливість отримати  його на безкоштовній основі.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь