Великомихайлівська громада

Одеська область, Роздільнянський район

Вітаємо

04 Липня, 2023 р., 16:58
З Днем національної поліції! Доблесних українських поліцейських поспішаємо привітати з професійним святом і побажати нових досягнень в роботі і просування по службових сходах. Хочеться, щоб громадянам нашої країни жилося спокійно. Нехай стане менше корупції, а рівень злочинності знижується з кожним днем! Залишайтеся гідними представниками своєї доблесної професії! Зі свято.
02 Липня, 2023 р., 10:06
Морякам Військово-морських сил честь і хвала,
20 Червня, 2023 р., 08:30
Прийміть  вітання з днем народження. Бажаємо Вам міцного здоров’я, мирного неба, щастя, благополуччя, подальших успіхів у будь-яких починаннях, щоденних справах, сміливих планах та сподіваннях. Хай Вас підтримують та надихають рідні люди, розуміють та допомагають колеги, минають негаразди та непорозуміння. Хай доля збагачує Вас життєвою мудрістю, енергією, натхненням та радістю сьогодення!  
17 Червня, 2023 р., 08:17
Хай будуть з вами здоров'я та сила, Хай доля буде ласкава і щира! Щоб ніколи не знали ви втоми! Хай мир і злагода будуть у домі, Хай Господь дарує надію й тепло На довгі літа, на щастя й добро!
31 Травня, 2023 р., 08:15
Від щирого серця вітаємо вас зі святом Останнього дзвоника, яке знаменує завершення навчального року, подолання чергової сходинки в освоєнні знань.
28 Травня, 2023 р., 10:03
Вітаємо вас з професійним святом – Днем поліцейського офіцера громади! Ваша служба вимагає твердого характеру, практичного досвіду, впевнених знань та уміння приймати відповідні рішення у складних ситуаціях. Тож бажаю Вам, щоб громадяни відчули і захист, і підтримку, щоб кожен бачив у поліцейському офіцері громади перш за все захисника і помічника!
25 Травня, 2023 р., 08:52
Прийміть найщиріші вітання з Днем народження! Бажаємо Вам міцного здоров’я, довголіття, професійних успіхів, життєвої наснаги, оптимізму і відданого служіння на благо жителів  громади, особистих досягнень,  гараздів  та добробуту! Хай доля завжди буде прихильною до Вас та Вашої родини, а кожен новий день дарує приємні враження та задоволення від роботи! І хай Вас завжди зігріває  тепло людської подяки за добрі справи ! Божого благословення Вам на добрі задуми і звершення.
15 Травня, 2023 р., 08:30
Сьогодні в усьому світі відзначається Міжнародний день сім’ї. Це свято символізує вічні родинні цінності, любов і підтримку рідних людей. Цінності, які ніколи не здолає російський агресор. Бо Українська родина – це основа Української Нації. Саме родина, сім’я – це опора та надія для кожної людини, її багатство.
14 Травня, 2023 р., 09:13
Від усього серця вітаю Вас з найважливішим весняним святом - Днем Матері! Щороку другої неділі травня ми вшановуємо наших Берегинь, хранительок сімейного вогнища, наших добрих та водночас незламних і жертовних Матерів. Вони завжди чекають на нас, своїх дітей, тому цієї травневої неділі кожен син чи донька вважають своїм найпершим обов’язком привітати найріднішу людину і подарувати в першу чергу свою шану, любов та вдячність. Низький уклін і особлива подяка матерям, чиї сини та доньки стали на захист України від російської агресії. Ваші щоденні материнські молитви допомагають сьогодні вистояти нашим захисникам у зоні бойових дій та зберігати віру у перемогу. Нехай нагородою для Вас буде величезна, чиста, безкорислива любов дитячих сердець, теплі рідні обійми і гордість за їх досягнення! Хай буде мир і щастя у ваших оселях, на нашій рідній землі! З повагою, селищний голова Людмила Чебан 
12 Травня, 2023 р., 12:08
З щирого серця вітаємо вас з професійним святом – Міжнародним днем медичної сестри!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь