Великомихайлівська громада

Одеська область, Роздільнянський район

Вітаємо

21 Листопада, 2023 р., 10:27
З Днем гідності та Свободи!
17 Листопада, 2023 р., 09:56
З Днем працівників сільського господарства! Ми цінуємо вашу самовіддану працю як важливий внесок у добробут і розвиток нашої країни! Нехай вона завжди буде плідною та високо оціненою, нехай урожаї будуть багатими, а ваше життя - сповнене радості та задоволення від того, що ви робите. Бажаємо вам миру, міцного здоров'я, щасливих моментів у родині та колективі, а також натхнення для подальших досягнень.
05 Листопада, 2023 р., 10:24
Щиро і від душі вітаємо вас з професійним святом!
28 Жовтня, 2023 р., 10:27
Від щирого серця вітаємо вас з Днем визволення України від фашистських загарбників! У ці дні український народ вшановує відвагу і жертовність тих, хто відстояв нашу священну землю в роки Другої світової війни. Уславлюємо тих, хто в тилу самовідданою працею наближав розгром ворога та складаємо глибоку шану солдатським вдовам, дітям війни, які допомагали піднімати Україну з руїн, згадуємо всіх, чиє життя забрала війна. Час минає, але у пам’яті поколінь навіки залишається ваш приклад патріотизму та мужності, непохитної волі, відданості та любові до рідної землі. 
01 Жовтня, 2023 р., 09:25
Справжній вчитель – це покликання душі, це невтомна праця та самопожертва в ім’я світлого майбутнього України. Завдяки повсякденній та відданій праці вчителів – виростають мудрі, справжні патріоти, сини та доньки своєї Батьківщини, які стають гордістю нашої громади. Саме вчителі передають своїм учням знання та досвід, вчать долати життєві труднощі, допомагати близьким та цінувати дружбу. Дякуємо вам, шановні наші вчителі, за працю, тепло, знання та доброту, що вкладаєте у кожного свого учня. Від щирого серця бажаємо вам міцного здоров’я, миру і добробуту у ваших сім’ях, творчої енергії та людської поваги, натхнення та віри у щасливий завтрішній день та мирне небо над Україною! Нехай ваші серця завжди будуть сповнені радістю і світлом! Зі святом, дорогі педагоги!
21 Вересня, 2023 р., 08:40
Від усієї  територіальної громади прийміть теплі слова вітань та щонайкращих побажань з нагоди ювілею вашої малої батьківщини. Зичимо кожному з вас спокою, мирного неба, міцного здоров’я, добробуту, достатку й усіляких гараздів. Хай у ваших оселях завжди панують мир, затишок, суспільна злагода, взаємна повага й довіра, а щастя та добробут живуть у кожному домі та сім’ї, гуртуючи всіх у єдину родину!
23 Липня, 2023 р., 10:50
Колектив селищної ради вітає Вас з Днем Народження!Бажаємо Вам не тільки професійних успіхів, а й сімейного затишку і звичайного людського щастя. Щоб Ваше особисте життя тільки надихало Вас до нових подвигів в роботі, а робота стимулювала до добробуту і комфорту у Вашому будинку. І хай Вас завжди зігріває тепло людської подяки за добрі справи !

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь