Великомихайлівська громада

Одеська область, Роздільнянський район

Новини

18 Липня, 2022 р., 09:49
1. Дії, вчинені з метою насильницької зміни чи повалення конституційного ладу або захоплення державної влади, а також змова про вчинення таких дій, - караються позбавленням волі на строк від п'яти до десяти років з конфіскацією майна або без такої.
15 Липня, 2022 р., 14:34
Повномасштабне російське вторгнення в Україну триває вже майже п’ять місяців. Країна-агресор з кожним днем продовжує свою наступальну операцію…
15 Липня, 2022 р., 14:01
В Україні 16 липня святкується День бухгалтера. Дата обиралася не випадково, адже саме цього літнього дня 1999 року урядом було прийнято закон України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні».
15 Липня, 2022 р., 11:25
15.07.2022 року в приміщені селищної ради відбулося засідання виконавчого комітету по таким питанням:
15 Липня, 2022 р., 11:24
Відповідно до Порядку видачі ветеринарних документів, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21.11.2013 № 857 рішення про видачу ветеринарного документа приймається за результатами безпосереднього огляду товару (клінічний огляд тварин, ветеринарно-санітарний огляд харчових продуктів, кормів та інших об’єктів державного ветеринарно-санітарного контролю та нагляду), який проводиться після звернення заявника.
15 Липня, 2022 р., 09:37
Українські військові не лише захищають власну землю від російського агресора, а й виконують завдання в найгарячіших точках світу. Участь наших військових у міжнародних миротворчих операціях зміцнює авторитет України як надійного партнера на світовій арені.
14 Липня, 2022 р., 11:14
       Бажання взяти на виховання дитину, народжену іншими, є ознакою нашої культури і виникає тільки у небайдужих до чужого горя, душевно щедрих і готових до самопожертви людей.
13 Липня, 2022 р., 12:52
Навіть під час воєнного стану ми повинні дбати про чистоту довкілля. Працівниками з благоустрою проводяться обкоси трави в центральному парку селища та вздовж узбіччя доріг, ведеться догляд за фонтаном  та квітниковими клумбами, прибирається сміття.
13 Липня, 2022 р., 11:21
Чергова гуманітарна  допомога надійшла  до Великомихайлівського гуманітарного  центру для внутрішньо переміщених осіб, які прибули до нас із зони активних бойових дій, особам із числа СЖО та малозабезпеченим верствам населення під егідою World Central Kitchen.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь