Великомихайлівська громада

Одеська область, Роздільнянський район

Новини

26 Квітня, 2024 р., 11:51
Серед гарантій для працівників Кодексом законів про працю України встановлено неможливість звільнення особи за будь-якої підстави у період її тимчасової непрацездатності та під час перебування у відпустці.
26 Квітня, 2024 р., 11:50
Щорічно 26 квітня увесь світ згадує одну з найбільших техногенних катастроф в історії людства. Чорнобильська катастрофа не лише трагічна подія нашого минулого, а й нагадування людству про важливість ядерної безпеки та спільної відповідальності перед світом.
25 Квітня, 2024 р., 16:13
Сьогодні Великомихайлівська громада провела в останню путь нашого  Героя – Дмитра  Бойка, який мужньо виконував військовий обов’язок, боронячи Україну, її свободу та незалежність. Дмитро  загинув 15 жовтня 2023 року в м. Запоріжжя.
24 Квітня, 2024 р., 15:53
В.о. селищного голови Юрій ТИШЛЕР разом зі старостами та відповідальним за веденнявійськового стану «Про покращення роботи з оповіщення військовозобов'язаних на військову службу на території району» .
24 Квітня, 2024 р., 14:28
24.04.2024 року   в приміщені селищної ради відбулося засідання виконавчого комітету.  Головуючий В.о. селищного голови, секретар селищної ради Юрій Тишлер, на якому були розглянуті питання:
23 Квітня, 2024 р., 16:41
23.04.2024 року працівниками служби у справах дітей селищної ради, спільно з фахівцем соціальної роботи КУ «Центр надання соціальних послуг» селищної ради, старостою с. Полезне, був проведений профілактичний рейд, з метою обстеження умов проживання дітей, які виховуються в сім’ях, що опинилися в складних життєвих обставинах та проживають на території Полезненського старостинського округу.
22 Квітня, 2024 р., 10:01
19 квітня 2024 року начальник Роздільнянської районної військової адміністрації Сергій  ПРИХОДЬКО спільно з головами ВЛК територіальних громад, фахівцями РВА та головами територіальних громад  району взяли участь у селекторній нараді в режимі відеозв’язку Одеської обласної військової адміністрації під головуванням начальника Одеської обласної державної адміністрації Олега КІПЕРА.
19 Квітня, 2024 р., 10:39
У політв'язня Тофіка Абдулгазієва виявлено туберкульоз, двосторонню пневмонію, серцеву недостатність та низку інших складних захворювань (стало відомо від його адвоката Еміля Курбедінова). Нещодавно його перевели з реанімації в палату інтенсивної терапії. Зі слів родини, він дуже виснажений і схуд майже на 40 кг.
15 Квітня, 2024 р., 12:40
Попри намагання окупантів розіграти виставу “добровільності”, росіяни зовсім не запитували думку місцевих мешканців в Криму. Захоплення Кримського півострова відбувалося збройним шляхом. Так звана “підтримка возз’єднання” серед населення демонструвалася людьми, яких автобусами завозили у Крим з Росії, а потім вони з’являлися на проросійських мітингах на площах по всьому півострові.
15 Квітня, 2024 р., 10:13
Оголошуємо прийом заявок на участь у програмі з навчання та працевлаштування «Разом» – унікальному проєкті для ветеранів, ветеранок та членів їхніх родин, який реалізує Національна енергетична компанія «Укренерго» спільно з Українським ветеранським фондом за підтримки Lobby X, Veteran Hub та The Israel Trauma Coalition (ITC).

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь