Великомихайлівська громада

Одеська область, Роздільнянський район

Великомихайлівський відділ Роздільнянської філії Одеського обласного центру зайнятості.

10 Березня, 2023 р., 14:57
На базі ДНЗ «Одеський центр ПТО ДСЗ» розпочав роботу КВАЛІФІКАЦІЙНИЙ ЦЕНТР з присвоєння та/або підтвердження кваліфікації за професією «ЕЛЕКТРОГАЗОЗВАРНИК».
06 Березня, 2023 р., 11:27
Мінсоцполітики перезапускає програму «Рука допомоги», яка спрямована на допомогу малозабезпеченим особам у відкритті власної справи.
03 Березня, 2023 р., 11:06
Уряд затвердив новий порядок надання компенсацій роботодавцям за працевлаштування окремих категорій зареєстрованих безробітних. Відповідне рішення було ухвалене на засіданні Кабінету Міністрів 10 лютого 2023 року.
03 Березня, 2023 р., 11:06
Згідно з державною програмою мікрогранту «Власна справа» в рамках проекту єРобота, основними умовами отримання гранту на створення або розвитку власного бізнесу є:
02 Березня, 2023 р., 09:12
Ваучер – це документ, що видається одноразово та дає особі право безоплатно пройти навчання за затвердженим переліком професій та спеціальностей за кошти Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.
02 Лютого, 2023 р., 13:05
Кожен, хто хоче отримати мікрогранти для започаткування чи розвитку свого бізнесу, може подавати заявки на першу цього року хвилю програми «Власна справа».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь