Великомихайлівська громада

Одеська область, Роздільнянський район

Інформаційні матеріали

14 Квітня, 2022 р., 09:08
Під час війни у людей виникає безліч правових питань, на які потрібні швидкі відповіді. Серед них:
03 Лютого, 2022 р., 16:56
  Досить часто буває так, що людина має у володінні земельну ділянку, але не може нею повноцінно користуватися.  Наприклад, встановлюються спірні межові знаки, облаштовується самовільний проїзд через земельну ділянку  тощо. У такому разі землевласник або землеорендар має усі законні підстави та захистити свої порушені права.
28 Січня, 2022 р., 09:55
На ринку землі проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки – це одна з найнеобхідніших послуг під час укладення цивільно-правових договорів щодо земельних ділянок та вчинення інших правочинів. Як отримати експертну грошову оцінку землі розповідає юристка Одеського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Тетяна Дімова.
13 Січня, 2022 р., 16:34
15 грудня 2021 року набув чинності Закон України «Про медіацію». Вперше в історії України на законодавчому рівні були визначені правові засади та порядок проведення медіації, принципи медіації, статус медіатора, вимоги до його підготовки та інші питання, пов’язані з цією процедурою.
13 Січня, 2022 р., 16:33
Дедалі частіше виникають ситуації, коли людина отримавши заробітну плату чи пенсію або соціальну допомогу виявляє, що отримана сума значно менша ніж зазвичай. Для того, щоб з’ясувати, що сталося, людина звертається до пенсійного фонду чи управління соціального захисту. І ось тут її може чекати неприємний сюрприз – звістка про те, що з неї стягується сума заборгованості відповідно до виконавчого напису нотаріуса.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь