Великомихайлівська громада

Одеська область, Роздільнянський район

Новини

12 Вересня, 2024 р., 10:23
Повертаючись до мирного життя, ветерани й ветеранки стикаються з новими труднощами. Деякі з них доводиться долати самостійно.
21 Серпня, 2024 р., 08:14
20 серпня,заступник селищного голови Ігор ГОНЧАРУК спільно з  начальником Роздільнянської районної військової адміністрації Сергієм Приходько,  заступниками начальника РВА та головами органів місцевого самоврядування взяли участь у засіданні Конгресу місцевих та регіональних влад, яке відбулось під головуванням при Президентові України Володимира Зеленського.
20 Серпня, 2024 р., 14:13
Заступник селищного голови Ігор ГОНЧАРУК  взяв участь у нараді при Роздільнянської РДА (Начальник Роздільнянської районної військової адміністрації Сергій Приходько)  щодо підготовки закладів освіти до нового навчального року 2024-2025.
19 Серпня, 2024 р., 16:25
19.08.2024 року   в приміщені селищної ради відбулося засідання виконавчого комітету.  Головуючий В.о. селищного голови Юрій ТИШЛЕР на якому були розглянуті питання:
19 Серпня, 2024 р., 11:07
16 серпня 2024 року відбулася робоча зустріч фахівців Великомихайлівського відділу Роздільнянської філії Одеського обласного центру зайнятості з заступником селищного голови Ігорем Гончаруком. В ході зустрічі були обговорені питання щодо організації та проведення суспільно-корисних робіт на території Великомихайлівської громади. Також обговорено питання щодо активних програм зайнятості, надання комплексу послуг ВПО, УБД , особам з інвалідністю та іншим особам, що мають додаткові гарантії у сприянні працевлаштуванню.
12 Серпня, 2024 р., 15:10
Центр надання адміністративних послуг Великомихайлівської селищної ради отримав від Американської благодійної організації Direct Relief та БО «Благодійний фонд Євгена Пивоварова» за підтримки Міністерства цифрової трансформації України та Міністерства охорони здоров'я України інтегровану систему зберігання енергії у кількості 1 одиниця.
09 Серпня, 2024 р., 15:05
Указом Президента України передано родині загиблого військовослужбовця Василя Дрозда орден  «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно).
09 Серпня, 2024 р., 11:08
«Кібер-волонтер» - це проєкт за допомогою якого відбувається активне залучення громад до процесів цифрової трансформації, що в свою чергу сприятиме розвитку та вдосконаленню життя в регіоні.
09 Серпня, 2024 р., 10:34
09.08.2024 року в.о. селищного голови Ігор Гончарук провів нараду, на якій розглянуто ряд робочих питань та було заслухано звіт поліцейського офіцера Великомихайлівської громади  Павла Коротняна «Про результати діяльності у сфері профілактики правопорушень, проведення індивідуально – профілактичної роботи поліцейськими офіцерами громади сектору превенції Роздільнянського РВП ГУНП в Одеській області за І півріччя 2024 року».
08 Серпня, 2024 р., 12:48
Запрошуємо ВПО на онлайн заходи, де представники різних міністерств і Офісу Омбудсмана нададуть відповіді на всі питання які у вас виникають, починаючи від виплати допомоги на проживання, вступу дітей до закладів освіти, постановки на квартирний облік, закінчуючи компенсацією за пошкоджене або зруйноване майно.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь