Великомихайлівська громада

Одеська область, Роздільнянський район

Новини

28 Вересня, 2024 р., 16:16
28.09.2024 Великомихайлівська ТГ взяла участь у благодійному ярмарку, головна мета — допомога ЗСУ. Всі кошти, які зібрала громада на ярмарку, будуть направлені на потреби ЗСУ, на запити військових.
25 Вересня, 2024 р., 14:30
На землі залишаються прапори, а журавлики і соколи відлітають у небо, несучи на крилах свої мрії і плани. Ще один журавель, мешканець нашої громади Михайло Войтко, відлетів від нас. Він пішов не просто, він боровся за своє життя, за нас із вами і за нашу Україну.
24 Вересня, 2024 р., 14:47
Досить часто роботодавці пропонують укласти цивільно-правову угоду замість трудового договору, що фактично є замаскованим працевлаштуванням і однією з більш поширених форм незадекларованої праці в Україні.
20 Вересня, 2024 р., 14:32
20 вересня 2024 року на базі Комунального освітнього закладу «Захарівський ліцей» Захарівської селищної ради та Комунального закладу «Захарівська дитячо – юнацька спортивна школа» Захарівської територіальної громади відбулися змагання обласних спортивних ігор «Рухайся до Перемоги» на підтримку Збройних Сил України серед міських, селищних та сільських громад Роздільнянського району. 
20 Вересня, 2024 р., 14:31
20.09.2024 року Великомихайлівська селищна рада привітала прийомних батьків, батьків-вихователів, що проживають на території нашої громади з Днем усиновлення. В дружній, сімейній атмосфері діти та батьки розповіли про своє життя, цікаві моменти з нього. Батьки поділилися досвідом виховання дітей. Висловлюємо щиру вдячність усім, кому небайдужа доля наших дітей.
19 Вересня, 2024 р., 16:07
З метою подальшого розвитку підприємницької та інвестиційної діяльності в регіоні, забезпечення підтримки малих та середніх підприємств діє Програма розвитку конкурентоспроможності малого та середнього підприємництва в Одеській області на 2021-2024 роки (у редакції розпорядження голови обласної державної адміністрації, начальника обласної військової адміністрації 29 липня 2024 року № 707/А-2024).
17 Вересня, 2024 р., 12:19
17 вересня, Україна відзначає День рятівника — свято мужніх, сміливих і відважних людей, які щодня стоять на варті нашої безпеки. Вони приходять на допомогу в найскладніші моменти, ризикуючи власним життям, щоб зберегти наше. Рятівники — це ті, хто не знає страху, коли мова йде про порятунок життя. Цей день присвячений всім працівникам цивільного захисту, рятувальникам, пожежникам, медикам і тим, хто завжди готовий прийти на допомогу. 
17 Вересня, 2024 р., 12:12
Центр надання адміністративних послуг Великомихайлівської селищної ради повідомляє про відновлення прийому документів на оформлення паспорта громадянина України у зв’язку із досягнення 14-го віку.16.09.2024 року було прийнято першого заявника на отримання паспорта громадянина України вперше. Нагадуємо, що особа, яка досягла 14-го віку має право звернутись до ЦНАПу для подачі документів для отримання паспорта громадянина України. Для громадян, які досягли 14-річного віку, та отримують паспорт громадянина України вперше - адміністративна послуга безоплатна. Заявник для оформлення паспорта подає такі документи: • свідоцтво про народження або документ, що підтверджує факт народження, виданий компетентними органами іноземної держави; • оригінали документів, що підтверджують громадянство та посвідчують особу батьків або одного з них, які на момент народження особи перебували у громадянстві України (для підтвердження факту належності особи до громадянства України). У разі відсутності таких документів або у разі, коли батьки чи один із батьків такої особи на момент її народження були іноземцями або особами без громадянства, або у разі набуття особою громадянства України на території України подається довідка про реєстрацію особи громадянином України; • документ, що посвідчує особу законного представника/уповноваженої особи, та документ, що підтверджує повноваження особи як законного представника/уповноваженої особи; • документи, що підтверджують відомості для внесення додаткової змінної інформації до безконтактного електронного носія та у паспорт (за наявності таких документів); • реєстраційний номер облікової картки платника податків. З повагою, начальник Центру надання адміністративних послуг Великомихайлівської селищної ради Тетяна МРАЧКО
12 Вересня, 2024 р., 10:27
Як отримувати копії документів через Дію без технічних налаштувань

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь