Великомихайлівська громада

Одеська область, Роздільнянський район

Південне міжрегіональне управління Державної служби з питань праці

Дата: 01.02.2024 10:55
Кількість переглядів: 66

Фото без описуДержпраці разом із соціальними партнерами продовжує боротьбу із незадекларованою працею

Проблеми неформальної економіки і незадекларованої праці в умовах повномасштабної війни наносять невиправної шкоди обороноздатності країни та економіці. Подолати ці явища самостійно не під силу жодному державному органу. Тільки поєднавши зусилля всіх сторін соціального діалогу можливо досягти прогресу у зниженні рівня незадекларованої праці.

Детальніше за посиланням: http://surl.li/pxrla

 

Фото без описуПсихосоціальна підтримка є невід'ємною складовою безпеки та здоров’я на роботі, адже увага до можливих психосоціальних ризиків і турбота про ментальне здоров’я працівників позначається на продуктивності праці, а значить і на сталості бізнесу. Психологічно здорові працівники – ознака здорового робочого середовища.

Деталі щодо категорій факторів ризику поганого стану психічного здоров’я пов’язаних із роботою за посиланням: http://surl.li/pufvd

 

Фото без описуВідповідно до Закону України «Про індексацію грошових доходів населення» від 03.07.1991 № 1282-XII, індексація грошових доходів населення - встановлений законами та іншими нормативно-правовими актами України механізм підвищення грошових доходів населення, що дає можливість частково або повністю відшкодовувати подорожчання споживчих товарів і послуг.

Індексацію грошових доходів громадян зобов’язані проводити всі підприємства, установи, організації незалежно від форми власності та господарювання, а також фізичні особи - підприємці, які використовують працю найманих працівників.

Деталі за посиланням: http://surl.li/pynge

 

Фото без описуВідділ з питань праці Управління інспекційної діяльності в Одеській області Південного Міжрегіонального управління Державної служби з питань праці України проводить сеанс «Прямої телефонної лінії»:

 

02 лютого 2024 року з 14.00 до 16.00 на теми:

 «Відпустки без збереження зарплати за новим законом»;

05 лютого 2024 року з 10.00 до 17.00 на теми:

«Збільшення тривалості робочого часу в умовах воєнного стану».

По телефону 0973741562 на запитання роботодавців, найманих працівників відповість  провідний інспектор відділу з питань праці Управління інспекційної діяльності в Одеській області Південного Міжрегіонального управління Державної служби з питань праці України  Сорокін Ігор Борисович


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь