Великомихайлівська громада

Одеська область, Роздільнянський район

Шановні жителі громади!

Дата: 08.01.2024 11:42
Кількість переглядів: 82

Фото без описуУ зв’язку з погодними умовами, вийшла з ладу установка оповіщення  «Повітряна тривога».  Звертаємо вашу увагу, сповіщати про сигнал «ПОВІТРЯНА ТРИВОГА» буде  ДСНС України в Одеській області.  Також прохання підключитися до мобільного додатку  «Повітряна тривога Одеської області» .  Будьте свідомими та залишайтесь в безпеці.

  1. Зайдіть у Google Play Market, якщо ви власник девайсу на Android або в AppStore, якщо використовуєте смартфон від Apple.
  2. Знайдіть у пошуку додаток "Повітряна тривога" та встановіть його.
  3. Надайте застосунку дозвіл надсилати повідомлення та важливі попередження.
  4. Оберіть область чи район, про повітряну тривогу в яких ви хочете отримувати сповіщення. Це може бути як і ваш регіон, так і регіон, в якому проживають ваші рідні чи знайомі.
  5. Стежте за початком і кінцем повітряних тривог.

Встановивши додаток, ви отримуватимете гучне сповіщення про повітряну тривогу навіть якщо смартфон у беззвучному режимі. Ви також можете налаштувати гучність сигналу та голос, який буде сповіщати про відбій (є варіант з жіночим та чоловічим голосами). Додаток не вимагає реєстрації й не збирає ваші персональні дані. Він передає сповіщення про тривогу одразу після того, як оператор обласної державної адміністрації отримує сигнал про повітряну тривогу. Часто додаток сповіщає навіть швидше, ніж система оповіщення у місті.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь