Великомихайлівська громада

Одеська область, Роздільнянський район

Засідання сесії

Дата: 10.11.2023 15:04
Кількість переглядів: 132

Фото без опису10.11 .2023 року в приміщені селищної ради відбулася 49 чергова сесія (головуюча селищний голова Людмила Чебан), на розгляд сесії були винесені наступні питання:

  1. Про звіт Великомихайлівської селищної ради про виконання бюджету Великомихайлівської селищної територіальної громади Роздільнянського району Одеської області за І півріччя 2023 року.
  2. Про звіт Великомихайлівської селищної ради про виконання бюджету Великомихайлівської селищної територіальної громади Роздільнянського району Одеської області за 9 місяців 2023 року.
  3. Про затвердження кошторисних призначень для внесення змін до селищного бюджету на 2023 рік.
  4. Про внесення змін і доповнень до рішення № 2348- VІІІ від 29 грудня 2022 р. «Про бюджет Великомихайлівської селищної територіальної громади Роздільнянського району Одеської області на 2023 рік».
  5. Про внесення змін до Програми підтримки та розвитку Комунального підприємства «Злагода» Великомихайлівської селищної ради на 2021 – 2024 роки.
  6. Про внесення змін до програми підтримки територіальної оборони на 2022-2023 роки Великомихайлівської селищної ради.
  7. Про внесення змін до Програми «Поліцейський офіцер громади» Великомихайлівської селищної ради на 2022-2024роки.
  8. Про внесення змін до Програми соціальної підтримки населення на 2020-2024 роки "Соціальний захист населення Великомихайлівської селищної ради".
  9. Про внесення змін до Програми забезпечення житлом учасників бойових дій, осіб з інвалідністю внаслідок війни, членів їх сімей, які потребують поліпшення житлових умов та проживають на території Великомихайлівської ТГ на 2023 - 2027 роки.
  10. Про затвердження Переліку адміністративних послуг, які надаються через Центр надання адміністративних послуг Великомихайлівської селищної ради.
  11. Про затвердження акту приймання-передачі основних засобів від КУ «Центр фінансово-статистичного моніторингу, матеріально-технічного та навчально-методичного забезпечення закладів і установ освіти».
  12. Про внесення змін до штатних розписів закладів освіти.
  13. Про зміну юридичної адреси комунального некомерційного підприємства «Великомихайлівська багатопрофільна лікарня» Великомихайлівської селищної ради та затвердження Статуту підприємства у новій редакції.
  14. Про надання дозволу комунального некомерційного підприємства «Великомихайлівська багатопрофільна лікарня» на списання основних засобів.
  15. Про надання згоди на безоплатне отримання концентраторів кисню в кількості 57 штук на відповідальне зберігання з правом використання комунального некомерційного підприємства «Великомихайлівська багатопрофільна лікарня».
  16. Про внесення змін до структури та чисельності працівників Комунального підприємства «Злагода» Великомихайлівської селищної ради та затвердження її в новій редакції.
  17. Про внесення змін відомостей про комунальне підприємство «Злагода» Великомихайлівської селищної ради, що міститься в єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань.
  18.  Про зміну юридичної адреси комунального некомерційного підприємства «Великомихайлівський центр первинної медико – санітарної допомоги» Великомихайлівської селищної ради та затвердження Статуту підприємства у новій редакції.
  19. Про внесення змін до  Програми  «Обдарована дитина»  Великомихайлівської  селищної ради на 2022-2024 роки.
  20. Про внесення змін до рішення селищної ради № 2626–VIII від 25 серпня 2023 року «Про організацію харчування дітей у закладах  загальної середньої освіти Великомихайлівській селищній раді».
  21. Про  включення до списків дітей пільгової категорії на харчування за рахунок місцевого бюджету.

Всі питання були розглянуті та прийняті відповідні рішення


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь