Великомихайлівська громада

Одеська область, Роздільнянський район

#Тиждень_громадянського_суспільства_2023

Дата: 08.09.2023 15:58
Кількість переглядів: 141

Фото без описуМіністерство культури та інформаційної політики України повідомляє про початок підготовки до Тижня громадянського суспільства.

Цього року він проводитиметься вперше та в межах реалізації Національної стратегії сприяння розвитку громадянського суспільства в Україні. 

Період проведення заходів Тижня: з 11 до 17 вересня 2023 року. 

Партнерами МКІП у проведенні Тижня є Секретаріат Кабінету Міністрів України, центральні органи виконавчої влади, обласні військові адміністрації, ГО «Центр демократії та верховенства права», «Український незалежний центр політичних досліджень», «Ініціативний центр сприяння активності та розвитку громадського почину «Єднання», Програма розвитку ООН в Україні. 

Водночас організатори запрошують й інші заінтересовані організації (органи місцевого самоврядування, інститути громадянського суспільства, міжнародні організації) долучитися до проведення Тижня, запланувавши відповідні публічні заходи.

Великомихайлівська селищна рада також долучається до проведення Тижня громадянського суспільства шляхом проведення круглого столу на тему «Міжнародний день демократії», який відбудеться 15 вересня 2023 року в приміщені селищної ради.

 

Відповідальні за заходи та контактна особа:

  • Тетяна БАРСЬКА – головний спеціаліст відділу земельних ресурсів та охорони навколишнього середовища; тел. +380666021165

Місце проведення: вул. Центральна, 123, смт. Велика Михайлівка.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь