Великомихайлівська громада

Одеська область, Роздільнянський район

СПІВПРАЦЯ ЗА РАДИ БЕЗПЕКИ СУСПІЛЬСТВА

Дата: 29.08.2023 15:22
Кількість переглядів: 53

Фото без опису29 серпня 2023 року , з метою поглиблення багатостороннього діалогу з громадою щодо підвищення безпеки суспільства через поінформованість суспільства про переваги та суть пробації, проведено зустріч партнерських організацій, які приймають активну участь у розбудові пробації громади.

У зустрічі прийняли участь працівники Роздільнянського бюро правової допомоги, КУ «Центр надання соціальних послуг» Великомихайлівської селищної ради, начальник та провідний інспектор Роздільнянського районного сектору №1 філії  ДУ «Центр пробації» в Одеській області.

З реформою кримінальної юстиції України та впровадженням пробації, було введено принципово нові підходи та інструменти роботи із особами, яким за рішенням суду призначено кримінальні покарання не пов’язані з позбавленням волі. Разом з цим постало ряд завдань, якісне вирішення яких неможливе без залучення партнерських організацій та волонтерів.  Наразі зусилля фахівців спрямовано на вирішення криміногенних потреб правопорушників. Основними з яких є пошук роботи, надання правової допомоги та здійснення соціального супроводу осіб, які опинилися у складних життєвих обставинах. Не один рік поспіль, спільними зусиллями спеціалістів, проводиться групова та індивідуальна робота з суб’єктами пробації, для формування в них правильного світогляду, людських цінностей поведінки та стилю життя. Наразі надзвичайно важливо консолідувати зусилля усіх державних та громадських організацій, для підтримки осіб, які опинилися у конфлікті із законом аби вберегти їх від нових правопорушень, а громаду від беззаконності й хаосу. Адже головною метою пробації є забезпечення безпеки суспільства шляхом виправлення засуджених та запобігання вчиненню ними повторних кримінальних правопорушень.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь