Великомихайлівська громада

Одеська область, Роздільнянський район

СПІВПРАЦЯ ЗА РАДИ БЕЗПЕКИ СУСПІЛЬСТВА

Дата: 29.08.2023 15:22
Кількість переглядів: 97

Фото без опису29 серпня 2023 року , з метою поглиблення багатостороннього діалогу з громадою щодо підвищення безпеки суспільства через поінформованість суспільства про переваги та суть пробації, проведено зустріч партнерських організацій, які приймають активну участь у розбудові пробації громади.

У зустрічі прийняли участь працівники Роздільнянського бюро правової допомоги, КУ «Центр надання соціальних послуг» Великомихайлівської селищної ради, начальник та провідний інспектор Роздільнянського районного сектору №1 філії  ДУ «Центр пробації» в Одеській області.

З реформою кримінальної юстиції України та впровадженням пробації, було введено принципово нові підходи та інструменти роботи із особами, яким за рішенням суду призначено кримінальні покарання не пов’язані з позбавленням волі. Разом з цим постало ряд завдань, якісне вирішення яких неможливе без залучення партнерських організацій та волонтерів.  Наразі зусилля фахівців спрямовано на вирішення криміногенних потреб правопорушників. Основними з яких є пошук роботи, надання правової допомоги та здійснення соціального супроводу осіб, які опинилися у складних життєвих обставинах. Не один рік поспіль, спільними зусиллями спеціалістів, проводиться групова та індивідуальна робота з суб’єктами пробації, для формування в них правильного світогляду, людських цінностей поведінки та стилю життя. Наразі надзвичайно важливо консолідувати зусилля усіх державних та громадських організацій, для підтримки осіб, які опинилися у конфлікті із законом аби вберегти їх від нових правопорушень, а громаду від беззаконності й хаосу. Адже головною метою пробації є забезпечення безпеки суспільства шляхом виправлення засуджених та запобігання вчиненню ними повторних кримінальних правопорушень.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь