Великомихайлівська громада

Одеська область, Роздільнянський район

"Індекс цифрової трансформації громад України".

Дата: 31.07.2023 12:32
Кількість переглядів: 325

Фото без описуЗ метою подальшої роботи у напрямку цифровізації Одеської області та впровадження зазначеного проекту селищний голова Людмила ЧЕБАН та начальник відділу надання адміністративних послуг Тетяна Мрачко прийняли участь  в нараді щодо цифровізації Одеської області та впровадження зазначеного проєкту в територіальних громад Роздільнянського району.

Що таке Цифровий Індекс та чому це важливо для розвитку громад.

 Індекс дозволить визначити рівень цифрового розвитку громад у різних сферах.

Цифровий Індекс – це сукупність показників ефективності/успішності громади в тій чи іншій сфері. Є розширений та базовий індекси, які вираховуються через заповнення підгруп інформації. Структура розроблена таким чином, що базовий індекс можуть заповнити навіть найменші громади. До прикладу, це показники спроможності громади в економіці, послугах, інфраструктурі, публічних послугах і цифровій трансформації органів місцевого самоврядування.

За результатами оцінювання буде визначено рівень цифрової зрілості громади – від стартового до трансформаційного.

Для чого та кому корисною буде інформація з Індексу? В першу чергу самим мешканцям громади, владі, бізнесу, органам місцевого самоврядування, інвесторам та донорам, суб’єктам медіа, громадським об’єднанням та ін.

Аналіз та систематичне вдосконалення цих показників дозволить збільшити продуктивність та ефективність бізнесу в регіоні.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь